O Snowden έφτιαξε twitter και ακολουθεί την... NSA-Δείτε tweets

Παρά τα προβλήματα που απασχολούν τον Edward Snowden στην κάθε άλλο παρά ήρεμη ζωή του, αντιμετωπίζει απ'ότι φαίνεται όλα τα πράγματα με περίσιο χιούμορ.

Αυτό δεν αναφέρεται καθόλου άστοχα, καθώς πριν λίγη ώρα ο Σνόουντεν εμφανίστηκε στο Twitter με προσωπικό του λογαριασμό, κάνοντας μάλιστα "follow" και στο λογαριασμό της... NSA

Ενδεικτικό της αναστάτωσης που προκλήθηκε στους χρήστες του Twitter από αυτή την

κίνηση του Snowden αποτελεί το γεγονός ότι μόλις 50 λεπτά από τη δημιουργία του προφίλ του, είχε ήδη αποκτήσει 157.000 followers.

To πρώτο tweet του Snowden έγραφε: «Μπορείτε να με ακούσετε τώρα;», για να ακολουθήσει μία δεύτερη ανάρτηση, όπου ευχαρίστησε τον αστροφυσικό Νιλ ΝτεΓκρας Τάισον, ο οποίος τον υποδέχθηκε γράφοντας: «Εντ Σνόουντεν αν επισκεφθείς τον Άρη, στοιχηματίζω ότι οποιαδήποτε μορφή ζωής εκεί θα σε υποδεχθεί με μία γουλιά από αυτό το νερό και μία βίζα».

Η απάντηση του πρώην συνεργάτη της NSA ήταν εξίσου χιουμοριστική καθώς έγραψε: «Ευχαριστώ για την υποδοχή. Και τώρα έχουμε νερό στον Αρη! Νομίζετε ότι ελέγχουν διαβατήρια στα σύνορα; Ρωτάω εκ μέρους ενός φίλου».

Ο Τάισον απάντησε στον Σνόουντεν: «Χαίρομαι που η μακρόχρονη εξορία, δεν επηρέασε την αίσθηση του χιούμορ σου» και ο 32χρονος του ανταπάντησε γράφοντας: «Η παρακολούθηση δεν κοιμάται ποτέ και το μυστικό πρότζεκ στο FreedomofPress με κρατούν απασχολημένο, αλλά πάντα βρίσκω χρόνο για λίγες φωτογραφίες με γάτες».

Παράλληλα, το βιογραφικό που έχει αναρτήσει ο Snowden αναφέρει: «Κάποτε εργαζόμουν για την κυβέρνηση. Τώρα εργάζομαι για το κοινό. Διευθυντής στο @FreedomofPress».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Newsweek, ο δικηγόρος του Σνόουντεν, Μπεν Γουίζενερ, επιβεβαίωσε πως ο ίδιος ο «εγκέφαλος» πίσω από το σκάνδαλο παρακολουθήσεων θα χειρίζεται τον λογαριασμό του.

Tags: Έντουαρντ ΣνόουντενNSAπαρακολουθήσεις Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα