54 Θέσεις εργασίας στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευση - Αποχέτευσης Λάρισας

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα τεσσάρων (54) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λάρισας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), που εδρεύει στο Δήμο Λαρισαίων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών 18

ΔΕ Βοηθών Υδραυλικών 7

ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών οχημάτων 1

ΔΕ Οδηγών φορτηγών [Γ (C) Κατηγορίας – Χωρίς

Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου] 5

ΔΕ Μηχανοτεχνιτών 2

ΔΕ Μηχανοτεχνιτών οχημάτων 1

ΔΕ Ηλεκτρολόγων – συντηρητών 7

ΔΕ Χειριστών εκσκαπτικού μηχανήματος (εκσκαφέα – φορτωτή) 4

ΔΕ Καταμετρητών 1

ΔΕ Ηλεκτροσυγκολλητών 1

ΔΕ Ηλεκτροοξυγονοκολλητών 1

ΥΕ Υπονομοποιών οικοδόμων 6

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λάρισας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), Τέρμα Τυχερού, Τ.Κ. 41222, Λάρισα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Μισθοδοσίας, υπόψη κας Θωμαίδου Άννας (τηλ. επικοινωνίας: 2410687103, 104, 112).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

υδραυλικοίτεχνίτεςεργάτεςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα