23 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας

Πρόσληψη επιστηµονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστηµα δύο (2) µηνών, µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύµβασης έως το τέλος του έργου.

3 ΠΕ Αρχαιολόγοι 1 ΠΕ Οικονοµικού µε εξειδίκευση στην διοικητική και οικονοµική διαχείριση έργων χρηµατοδοτούµενων από προγράµµατα της Ε.Ε. ή άλλους πόρους1 ΤΕ Πολιτικός Μηχανικός δοµικών έργων ή έργων υποδοµής µε εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη µνηµείων 10 ∆Ε Εργατοτεχνίτες 8 ΥΕ Ειδικευµένοι Εργάτες

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: 4 Εθνικής Αντιστάσεως 108-110, 48100-Πρέβεζα, απευθύνοντάς την στην Γραµµατεία της ΕΦΑ Πρέβεζας υπόψιν κας Ζωή Χρήστου (τηλ. επικοινωνίας: 2682089890), εντός προθεσµίας πέντε (5) εργασίµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 30-03-2017 έως 05-04-2017).

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grΕπισυνάψεις: prevezas.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα