12 συμβάσεις ανάθεσης έργου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Εργασία

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο του Υποέργου 2 με τίτλο «Ανάπτυξη υπηρεσιών εξυπηρέτησης χρηστών και προβολής-διαφήμισης» της Πράξης «Ψηφιακή ολοκλήρωση και διασύνδεση βιβλιοθήκης», η οποία έχει ενταχθεί στο ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση με κωδικό ΟΠΣ 304277 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.), προσκαλεί

τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν Πρόταση για ανάθεση έργου σε προσωπικό, ως εξής:

1. Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ Σχολής Βιβλιοθηκονομίας-Αρχειονομίας, με εμπειρία σε Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη μεγαλύτερη από πέντε (5) έτη, με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και πιστοποιημένη γνώση υπολογιστών, για την υλοποίηση των παραδοτέων Π.2.1, Π.2.2, Π.2.3, Π.2.4. Π.5.1, για διάστημα έξι (6) μηνών.

2. Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ Σχολής Βιβλιοθηκονομίας-Αρχειονομίας, με εμπειρία σε Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη μεγαλύτερη από πέντε (5) έτη, με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και πιστοποιημένη γνώση υπολογιστών, για την υλοποίηση των παραδοτέων Π.2.5, Π.2.6, Π.2.7, Π.2.8, Π.5.2, για διάστημα έξι (6) μηνών.

3. Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ Σχολής Βιβλιοθηκονομίας-Αρχειονομίας, με εμπειρία σε Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη μεγαλύτερη από πέντε (5) έτη, με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και πιστοποιημένη γνώση υπολογιστών, για την υλοποίηση των παραδοτέων Π.2.9, Π.2.11, Π.5.3, για διάστημα έξι (6) μηνών.

4. Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ Σχολής Βιβλιοθηκονομίας-Αρχειονομίας, με εμπειρία σε Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη μεγαλύτερη από πέντε (5) έτη, με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και πιστοποιημένη γνώση υπολογιστών, για την υλοποίηση των παραδοτέων Π.2.13, Π.2.14, Π.5.4, για διάστημα έξι (6) μηνών.

5. Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ Σχολής Βιβλιοθηκονομίας-Αρχειονομίας, με εμπειρία σε Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη μεγαλύτερη από πέντε (5) έτη, με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και πιστοποιημένη γνώση υπολογιστών, για την υλοποίηση των παραδοτέων Π.2.15, Π.2.16, Π.5.5, για διάστημα έξι (6) μηνών.

6. Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ Σχολής Βιβλιοθηκονομίας-Αρχειονομίας, με προϋπηρεσία σε Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη, με πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας για την υλοποίηση των παραδοτέων Π.8.1, Π.8.2, Π.6, για διάστημα έξι (6) μηνών.

7. Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ, κάτοχο Μεταπτυχιακού Διπλώματος με ειδίκευση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εμπειρία στην ανάπτυξη πληροφοριακού και εκπαιδευτικού υλικού, για την υλοποίηση του παραδοτέου Π.1.1, για διάστημα έξι (6) μηνών.

8. Έναν (1) πτυχιούχο Αγγλικής Γλώσσας / Γλωσσολογίας, με διδακτορικό δίπλωμα στην περιοχή της θεωρητικής ή εφαρμοσμένης γλωσσολογίας, για την υλοποίηση του παραδοτέου Π.1.2, για διάστημα δεκαέξι (16) μηνών.

9. Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ, Σχολής Θετικών Επιστημών, Τμήματος Μαθηματικών ή Φυσικών Επιστημών, με Μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και με εμπειρία στη διαχείριση συστημάτων content management system (CMS), για την υλοποίηση του παραδοτέου Π.1.3, για διάστημα δεκαέξι (16) μηνών.

10.Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ-Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κατεύθυνσης υπολογιστών ή ισότιμης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με εμπειρία στην ανάπτυξη – εγκατάσταση συστημάτων content management system (CMS) και με εμπειρία σε θέματα ελεύθερου λογισμικού, για την υλοποίηση του παραδοτέου Π.1.4, για διάστημα δεκαέξι (16) μηνών.

11.Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ-Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κατεύθυνσης υπολογιστών ή ισότιμης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με εμπειρία στην ανάπτυξη – εγκατάσταση συστημάτων content management system (CMS) και με εμπειρία σε θέματα ελεύθερου λογισμικού, για την υλοποίηση του παραδοτέου Π.1.5.1, για διάστημα δεκαέξι (16) μηνών.

12.Έναν (1) πτυχιούχο ΑΕΙ -Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ή Αρχιτέκτονα Μηχανικό - Σχεδιαστή με απαιτούμενες γνώσεις/εμπειρία στην σχεδίαση-σύνθεση και την ανάπτυξη/χρήση εφαρμογών ψηφιακής επεξεργασίας οπτικοακουστικού περιεχομένου, με επιθυμητή την εμπειρία σε συστήματα content management system (CMS), για την υλοποίηση του παραδοτέου Π.1.5.2, για διάστημα δεκαέξι (16) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν την παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τη σχετική Πρόταση στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. (www.eap.gr => Ανακοινώσεις => Διακηρύξεις-Προκηρύξεις) και είτε να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στην έδρα του Ε.Α.Π. (παρακάτω διεύθυνση, 1ος όροφος, Γραφείο Διοικητικού Προσωπικού, 8:00-14:00) είτε να την αποστείλουν στην έδρα του ΕΑΠ (παρακάτω διεύθυνση) με συστημένη επιστολή από 18/01/2013 έως και 28/01/2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου) ως εξής:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 18
263 35 - ΠΕΡΙΒΟΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
Υποβολή Πρότασης για την Πράξη «Ψηφιακή ολοκλήρωση και διασύνδεση βιβλιοθήκης»
Θέση:............

Η Πρόταση, όπου θα δηλώνεται εμφανώς ο αριθμός της θέσης, χρειάζεται να συνοδεύεται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά: 1. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων
2. Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
3. Άλλα συνηγορούντα στοιχεία που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος (Προϋπηρεσία, Συστατικές Επιστολές κ.λπ.)

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610-367636.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα