ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Ανεξάρτητοι αποτιμητές για ακίνητα του Δημοσίου

Εργασία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΑνεξάρτητοι αποτιμητές για ακίνητα του Δημοσίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ανεξάρτητους αποτιμητές απευθύνει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο αποτίμησης των ακινήτων του στο εξωτερικό.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως προϋπηρεσία στην αποτίμηση επενδυτικών ακινήτων καθώς και εμπειρία στις χώρες που βρίσκονται τα ακίνητα του ελληνικού δημοσίου (Κύπρος, Μ. Βρετανία, Βέλγιο, Σερβία, Σλοβενία

και Ουζμπεκιστάν).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις προσφορές τους, συνοδευόμενες από ένα βιογραφικό σημείωμα της ομάδας συνεργατών τους (κατά προτίμηση με έγγραφα που να αποδεικνύουν την εμπειρία τους σε παρόμοια projects) στο e-mail: [email protected] με την ένδειξη «INDEPENDENT VALUATOR FOR PROPERTIES ABROAD».

Τα έγγραφα της προσφοράς θα πρέπει να αποσταλούν και ταχυδρομικά στα γραφεία του Ταμείου (HRADF, 1 Kolokotroni & Stadiou Street, 7th Floor, Postal Code: 105 62, Athens, Greece), έως τις 21 Δεκεμβρίου.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα