Το μικρό της Smeg

Η εμβληματική σειρά FAB καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της - τοFAB5 minibar, εφοδιασμένο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προσωπικότητα σε ένα ακαταμάχητο πακέτο.

Με τις ίδιες ρετρό καμπύλες όπως των συγγενών του, το fab5 μπορεί να είναι μικρό, αλλά έχει μεγάλο εκτόπισμα. Το ανάστημα των 730 χιλιοστών συνδυάζονται με πλάτος 404 χιλιοστών του δίνει την ιδανική cool εμφάνιση για εμπορικούς χώρους.

Ζυγίζοντας μόλις 17.5kg και όντας εντελώς αθόρυβο δεν υπάρχει όριο στον πολύπλευρο χαρακτήρα και την

κινητικότητα του: είτε πρόκειται για σουίτα ξενοδοχείου, χώρο γραφείου, για πελάτες ή για κατάστημα, το fab5 μπορεί να πάει οπουδήποτε και να καλύψει πολλές ανάγκες χάρη στο μέγεθος, το στυλ και τις αποχρώσεις του κρεμ, μαύρου, κόκκινου, πορτοκαλί ή Union Jack.

Αυτό που κάνει τη σειρά FAB της Smeg τόσο συναρπαστική είναι ο συνδυασμός του νέου παράλληλα με την αναθεώρηση των μορφών του παρελθόντος. Το FAB5 αποτελεί την τελευταία ερμηνεία αυτής της φιλοσοφίας και φιλοξενώντας δροσερά ποτά και σνακ, καθιστά το πρωινό, το μεσημεριανό και το απεριτίφ πολύ πιο διασκεδαστικό.

ΧαρακτηριστικάΤα χαρακτηριστικά του ψυγείου περιλαμβάνουν έναν ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, 2ρυθμιζόμενα ράφια σε 5 ύψη, μια θήκη για μπουκάλια και το διαμέρισμα τωνσνακ στην πόρτα, μια παγοθήκη, εσωτερικός φωτισμός LED, εύκολες στονκαθαρισμό επιφάνειες, δεξί ή αριστερό άνοιγμα πόρτας με χρωμιωμένη λαβή και40 lt καθαρή εσωτερική χωρητικότητα.

Η σχέση του FAB5 με το παρελθόν ολοκληρώνεται στο σχεδιασμό - καθώς όλα τα υπόλοιπα αποτελούνται απότεχνολογία αιχμής. Με την αλάνθαστη αισθητική του μπορεί να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα FAB ψυγεία και πλυντήρια πιάτων , αν ένα αντικείμενο απλά δεν είναι αρκετό. Για μικρό ψυγείο, το FAB5 δημιουργεί μεγάλη εντύπωση! Διαθέσιμεςεκδόσεις: μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, μπεζ, Union Jack

www.petco.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ψυγεια μικρα κυπρος
Τυχαία Θέματα
Smeg,