Στο «Καλλίστη γεύσις» θεματικά εορταστικά μενού κάθε Σ/Κ

Δεν κάθονται στα αυγά τους οι σεφ της Καλλίστης, Ευδοκία Φυλακούρη και Νίκη Τρέσσου - ευτυχώς για τους φαν της μαγειρικής τους. Για όλα τα επόμενα Παρασκευο-σαββατοκύριακα του μήνα έχουν προγραμματίσει διάφορα εορταστικά μενού σε πολύ λογικές τιμές, βασισμένα είτε σε συγκεκριμένους παραγωγούς είτε σε περιοχές της Ελλάδας που τους εμπνέουν, αρχής γενομένης από αύριο.

Το πρώτο, λοιπόν, από τα θεματικά τριήμερα (14 έως 16 Δεκεμβρίου) είναι αφιερωμένο στο

κρασί, το φαγητό, τη μουσική και την ποίηση και γίνεται σε συνεργασία με το οινοποιείο ΑΔΑΜ, από το χωριό Αδάμ του δήμου Καλινδοίων Θεσσαλονίκης. Αν δεν έχετε προγραμματίσει ακόμη κάποια έξοδο για φαγητό, σπεύσατε να κλείσετε τραπέζι, γιατί το μενού είναι εξαιρετικό και η εμπειρία μοναδική.

Αρχικά θα γίνει μια παρουσίαση σε βίντεο του οινοποιείου και της περιοχής, για να γνωρίσουμε καλύτερα τα κρασιά που θα γευτούμε (το λευκό «Αγήλι», ποικιλίας Chardonnay, και το ερυθρό «Αέναος» της ποικιλίας Refosco), έπειτα ο ηθοποιός Αγαπητός Μανδάλιος θα απαγγείλει ποιήματα και ρήσεις για το κρασί, ενώ κατά τη διάρκεια του γεύματος θα απολαύσουμε ζωντανή μουσική με κανονάκι και λαούτο από τους μουσικούς Τάσο Πούλιο και Μαρία Πλουμή, καθώς και τραγούδια του κρασιού και του φαγητού.

Το μενού

Καλωσόρισμα με πιπεριά Φλωρίνης και γιαούρτιΤάρτα κρεμμυδιού με δενδρολίβανο και φέταΑυγά με καβουρμά και ντομάταΣαλάτα λάχανο με κολοκύθαΚόκορας κρασάτος με μακαρόνιαΡυζόγαλο με αστεροειδή γλυκάνισο και πορτοκάλι

Τιμή: 28 ευρώ/άτομο

Ώρα προσέλευσης: Παρασκευή και Σάββατο στις 20.30 και Κυριακή στη 13.00. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το εστιατόριο.

Καλλίστη Γεύσις, Ασκληπιού 137, Αθήνα, τηλ.: 210-64.53.179, 6983-13.47.31.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλλίστη,kallisti