Ο τελικός του Skinos Mediterranean Cocktails challenge

Στο εστιατόριο Hytra στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες ο τελικός του 3ου διαγωνισμού Skinos* Mediterrenean Cocktails Challenge. Το τελικό στάδιο του διαγωνισμού, που έμοιαζε με πάρτι, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αλέγκρο με τον κόσμο να απολαμβάνει δροσερά Skinos Sour και όμορφες μουσικές.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Μεγαλοκονόμος από το Think+. Το κοκτέιλ «South of Heaven» αποτέλεσε το εισιτήριο του για τη διοργάνωση «Tales of Cocktail» που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα

Ορλεάνη, τον Ιούλιο. Το εν λόγω περιέχει Skinos, Cocchi Americano, Fernet Branca και bitters από σέλερι. Δεύτερος και τρίτος, αντίστοιχα, ήρθε ο Βασίλης Κυρίτσης από το Gin Joint και ο Ζάχος Κυρίτσης από το Ten της Λαμίας. Στον τελικό έλαβαν μέρος 7 υποψήφιοι - 4 από την Ελλάδα και 3 από Κύπρο, Λίβανο και Τουρκία.

*Το Skinos είναι το μόνο λικέρ μαστίχας που προέρχεται από απόσταξη μαστίχας, και είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ελλάδα και σε εξαγωγές στο εξωτερικό. Σκοπός του θεσμού Mediterrenean Cocktails Challenge είναι η προώθηση των μεσογειακών κοκτέιλ ανά τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα