ΜΕΤΑΧΑ “All Weather”

Απολαυστικές στιγμές… on the go, με τις νέες συσκευασίες METAXA "All Weather"

Το ΜΕΤΑΧΑ “All Weather” του Οίκου Μεταξά είναι μια νέα δυναμική, πρακτική και καινοτόμος συσκευασία κατάλληλη για εξορμήσεις. Πρόκειται για το αγαπημένο METAXA 5 Αστέρων σε ατομική γυάλινη φιάλη 200ml με κάλυμμα σιλικόνης, έτοιμο να μας ακολουθήσει σε χειμερινούς και καλοκαιρινούς προορισμούς. Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: στο βαθύ μπλε

του Αιγαίου (Aegean Blue) και στο δυναμικό κίτρινο (Scuba Yellow).

Η συσκευασία από μαλακή σιλικόνη προστατεύει τη φιάλη από χτυπήματα μέσα στο σακίδιο, στο κατάστρωμα του πλοίου ή του σκάφους, στα βράχια της παραλίας κλπ. Προστατεύει επίσης το ΜΕΤΑΧΑ από την υπερβολική έκθεση στο φως. Σε παρέες, τα διαφορετικά χρώματα επιτρέπουν να ξεχωρίζεις πιο εύκολα τη φιάλη σου. Και φυσικά, η συσκευασία “All Weather” είναι επαναχρησιμοποιήσιμη.

Τα χρώματα των νέων συσκευασιών αντλούν την έμπνευσή τους από τα χρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού. Το μπλε της θάλασσας και του ουρανού ηλεκτρίζει το βλέμμα, δροσίζοντας τις αισθήσεις. Το δυναμικό κίτρινο του “All Weather” φέρνει στον νου τη ζεστασιά και τη λάμψη του ήλιου του Αιγαίου, που βρίσκεται στην ίδια την καρδιά του ΜΕΤΑΧΑ.

Το ΜΕΤΑΧΑ “All Weather” είναι προσιτό. Αρκεί ένα ΜΕΤΑΧΑ “All Weather” για να φτιάξετε πέντε ποτά ΜΕΤΑΧΑ & Tonic. Μοιράστε το περιεχόμενό του σε πέντε ποτήρια, προσθέστε πάγο, τόνικ και μια φέτα λεμόνι και τα ποτά της παρέας είναι έτοιμα!

Το ΜΕΤΑΧΑ “All Weather” απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν κοντά τους τη γευστική απαλότητα του ΜΕΤΑΧΑ στις αποδράσεις τους. Είναι ένα ιδανικό “οn the go” δώρο για αυτούς που αγαπούν τον δυναμικό τρόπο ζωής, αλλά και για όσους και όσες αναζητούν μια πιο σύγχρονη συσκευασία για το αγαπημένο τους ποτό, το ποτό με -ίσως- την πιο απαλή γεύση στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΜΕΤΑΧΑ “All Weather”,metacha “All Weather”