Λάϊτ drops της ΕΨΑ
Το πρώτο ελληνικό γλυκαντικό υγρό, εναλλακτικό της ζάχαρης με γλυκαντικό από το φυτό στέβια.
Η ΕΨΑ συνεχίζοντας την παράδοσή της στην καινοτομία δημιουργεί σε συνεργασία με την M5 το πρώτο ελληνικό γλυκαντικό υγρό, εναλλακτικό της ζάχαρης με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Πρόκειται για το λάϊτ drops. Χάρη στο λάϊτ drops, το ρόφημα με λίγες θερμίδες δεν είναι πλέον συμβιβασμός· είναι απόλαυση.
Το λάϊτ drops με το εκχύλισμα του φυτού στέβια και το
Το προϊόν αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την M5, εταιρεία που με σύμμαχο την τεχνογνωσία έχει ως βασική πολιτική την παραγωγή καινοτόμων ελληνικών προϊόντων.
Το λάϊτ drops βρίσκεται ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ και επιλεγμένων σημείων πώλησης. Χάρη στη μικρή του συσκευασία μας επιτρέπει να το έχουμε πάντα μαζί μας και να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας ροφήματα χωρίς τύψεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos

- Τελευταία Νέα Gastronomos
- Λάϊτ drops της ΕΨΑ
- Σεμινάρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής
- Τα μανιτάρια της φωτιάς
- Φεστιβαλάκι με Μπίρα Άλφα
- Η εταιρεία Μπουτάρη βραβεύεται για 17η χρονιά
- Gran Lusso™ Limited Edition
- “The Macallan 1824” στο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza
- Οίνος και Τέχνη
- Amazon: όχι άλλο φουά-γκρα στη Βρετανία
- Σάντουιτς με σαλάμι, μοτσαρέλα και πιπεριές Φλωρίνης
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές