Και το ψωμί… Παπαδοπούλου

Εδώ και χρόνια, εμπιστευόμαστε και απολαμβάνουμε τα μπισκότα τους. Σήμερα, η εταιρεία Παπαδοπούλου μπαίνει σε μια νέα κατηγορία, αυτή του ψωμιού με δύο νέα προϊόντα, Χωριάτικο Ψωμί σε Φέτες και Τετράγωνο Ψωμί για Τοστ. Το Χωριάτικο Ψωμί σε Φέτες «Χωριανό» και το Τετράγωνο Ψωμί για Τοστ

«Γεύση²» είναι οι νέες προτάσεις της γνωστής ελληνικής εταιρείας που προστίθενται στην κατηγορία των αρτοσκευασμάτων της για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του ψωμιού.

Με σεβασμό στην παραδοσιακή αρτοποιία, με αγνές πρώτες ύλες και σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, η εταιρεία Παπαδοπούλου παράγει καθημερινά φρέσκο και αφράτο ψωμί, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα που διατηρούν με τρόπο φυσικό την αφράτη και μαλακή υφή του ακόμα και εκτός ψυγείου, μέχρι την τελευταία φέτα.

Χωριανό Παπαδοπούλου: Χωριάτικο ψωμί, φτιαγμένο με παραδοσιακό τρόπο, αγνά υλικά και μοναδική πλούσια γεύση και υφή, όπως αυτή του φρεσκοψημένου παραδοσιακού, χωριάτικου ψωμιού. Με φυσικό προζύμι, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή φυτικών ινών και κυκλοφορεί σε τρεις παραδοσιακές γεύσεις: Σταρένιο με 6 δημητριακά, Ολικής άλεσης με σίκαλη και Πολύσπορο.

Γεύση² (Γεύση στο τετράγωνο): Το νέο αφράτο και νόστιμο ψωμί για τοστ που φτιάχτηκε για απόλαυση … στο τετράγωνο. Με φυσικό προζύμι, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, κυκλοφορεί σε 4 απολαυστικές γεύσεις: Σταρένιο, Ολικής άλεσης με σίκαλη, Πολύσπορο και με Καλαμπόκι.

Το Γεύση² και το Χωριανό Παπαδοπούλου αποτελούν μια ιδανική επιλογή για το καθημερινό οικογενειακό τραπέζι αλλά και για όλες τις ώρες της μέρας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γεύμα της μέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα