ΙΕΚ LE MONDE: Σπουδές γαστρονομίας και τουρισμού υψηλής ποιότητας

«Αντίδοτο» στην κρίση προσφέρει το ΙΕΚ LE MONDE μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών στον τουρισμό, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, που οδηγούν σε σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση λόγω της αύξησης των μεγεθών του τουρισμού. Τα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ LE MONDE είναι διετούς φοίτησης και είναι αναγνωρισμένα τόσο στην Ελλάδα από το Υπουργείο Παιδείας

όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO).

Οι ειδικότητες που διδάσκονται στο ΙΙΕΚ LE MONDE είναι:

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Chef

Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας - Pastry Chef

Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας - Hotel Management

Το ΙΕΚ LE MONDE στεγάζεται στο Μοσχάτο, ακριβώς απέναντι από τον σταθμό ΗΣΑΠ σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουν επαγγελματικά εργαστήρια μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, χημείας τροφίμων, εργαστήριο εστιατορικής – bar, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, αίθουσα συνεδρίων, αίθουσες διδασκαλίας με διαδραστικούς πίνακες και πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη - αναγνωστήριο.

Όλοι οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε μια από τις 900 επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται η σχολή ενώ μετά το τέλος των σπουδών τους, το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων. Κάθε χρόνο πάνω από το 95% των αποφοίτων ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Επιπλέον παροχές αποτελούν η δυνατότητα για αναβολή στράτευσης, οι δωρεάν εκπαιδευτικές επισκέψεις, η δυνατότητα παρακολούθησης σειράς επιμορφωτικών σεμιναρίων και η δυνατότητα συνέχισης σπουδών στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Γαλλία, την Ελβετία και τη Μεγάλη Βρετανία με τα οποία συνεργάζεται το ΙΕΚ LE MONDE.

Τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη των νέων τμημάτων επικοινωνήστε άμεσα:

ΙΕΚ LE MONDE, Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο (ακριβώς απέναντι από τον ΗΣΑΠ Μοσχάτου και παράλληλα στην οδό Πειραιώς), 210 4830500

www.lemonde.edu.gr

Keywords
Αναζητήσεις
διδακτρα λε μοντ, τι μαθηματα διδασκονται στη le mond σχολη μαγειρικης;
Τυχαία Θέματα