Έχεις Carte D' Or; Έχεις γλυκό!

Πόσες φορές δεν έχετε πιάσει τον εαυτό σας να τριγυρίζει μέσα στην κουζίνα ψάχνοντας απεγνωσμένα ένα γλυκό; Ή να έχετε καλεσμένους στο σπίτι και να μην ξέρετε τι να σερβίρετε για γλυκό;

 

Με μότο «Έχεις Carte D' Or, έχεις γλυκό!» τα αγαπημένα μας παγωτά Carte D’ Or λανσάρουν το site www.cartedor.gr και παρουσιάζουν εύκολες, λαχταριστές και γεμάτες έμπνευση δημιουργίες. Χρησιμοποιώντας σαν βάση τα εκλεκτής ποιότητας παγωτά

Carte D' Or και συνδυάζοντάς τα με υλικά που εύκολα βρίσκουμε στην αγορά ή που, πολύ συχνά, έχουμε ήδη στο σπίτι μας, οι συνταγές που προτείνει το site πραγματικά εντυπωσιάζουν!

 

Ψητά ροδάκινα με παγωτό βανίλια, Τιραμισού με στρατσιατέλα και φράουλες, κρεμ μπρυλέ με παγωτό, Ζαμπαγιόν με στρατσιατέλα και δεκάδες ακόμα συνταγές παρουσιάζονται με απλά και κατανοητά βήματα, ενώ πολλές από αυτές συνοδεύονται και από επεξηγηματικό video.

 

Τι περιμένετε λοιπόν; Απελευθερώστε τη φαντασία σας και ανακαλύψτε τη χαρά της δημιουργίας μαζί με το Carte D’ Or! ! Γιατί… Έχεις Carte D’ Or, έχεις γλυκό!

Keywords
Τυχαία Θέματα