Έληξε ο διαγωνισμός των γλυκών ιστοριών

Ιουνίου έληγε η προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό «Ποιός θέλει να γίνει ζαχαροπλάστης». Tην ίδια ημέρα ολοκληρωνόταν και το νεό μας τεύχος, επομένως το άγχος είχε χτυπήσει κόκκινο. Μαζί με τις τελευταίες διορθώσεις στις συνταγές, τις συνεχείς ανταλλαγές τηλεφωνημάτων με τον Στέλιο Παρλιάρο και την, όπως πάντα δύσκολη, απόφαση για το εξώφυλλο, λαμβάναμε και τα δεκάδες emails και γράμματά σας, που κατέφθαναν κυριολεκτικά λίγο πριν από τη λήξη συναγερμού. Η συμμετοχή

ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Τι δημιουργικός οίστρος! Τι ωραία γλυκά! Τι όμορφα πρόσωπα, με κέφι για δουλειά... Η ενέργεια αυτή μας συνεπήρε, μας έδωσε ελπίδα και έσβησε όποια αμφιβολία είχαμε για το μεγαλεπήβολο εγχείρημα που ξεκινήσαμε.

 

Μέσα στις επόμενες μέρες, αφού λάβουμε και τα τελευταία γράμματα που θα φτάσουν με το ταχυδρομείο με σφραγίδα 1ης Ιουνίου, θα αρχίσει η επιλογή. Οσοι περάσουν στην επόμενη φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, ενώ στο επόμενο τεύχος θα υπάρξει και αναλυτικότερη ενημέρωση μέσα από τις σελίδες του περιοδικού για το τι περιλαμβάνει αυτή η φάση, καθώς και τις ημέρες που θα διεξαχθεί. Εν αναμονή λοιπόν.

 

Εκ μέρους του Στέλιου Παρλιάρου, της ομάδας των ζαχαροπλαστών και σεφ μας και της σύνταξης του περιοδικού σάς ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έληξε,elixe