Δύο κοκτέιλ για καλό σκοπό

Equinox και The Crystal Cobbler, οι νέες δημιουργίες του Γιάννη Κοροβέση στο Osterman για τους σκοπούς της W.I.N. Hellas.

Μπορεί να μην είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, ακριβώς όπως η βία κατά των γυναικών είναι ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα για το οποίο μιλάμε ακόμα ψιθυριστά, όμως τα τελευταία χρόνια η 25η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Με αυτήν την αφορμή, το Osterman Bar, με τη συνεργασία της Swarovski

Hellas, εγκαινίασαν την περασμένη Τρίτη τη δράση «Στην Υγειά Τους!» για τη στήριξη της W.I.N. Hellas.

Ο ταλαντούχος Γιάννης Κοροβέσης δημιούργησε δύο cocktails, το «Equinox» (με βάση την τεκίλα) και «The Crystal Cobbler» (με βάση το λευκό κρασί), 2 ευρώ από την πώληση των οποίων θα πηγαίνει για τους σκοπούς της οργάνωσης.

Η δράση «Στην Υγειά Τους!» θα διαρκέσει 2 μήνες, ως τις 26 Ιανουαρίου 2014. Αν βρεθείτε στο Osterman, αντί για οποιοδήποτε άλλο ποτό, παραγγείλτε ένα από αυτά τα δύο. Πέρα από τον ευγενή σκοπό, και επειδή ο κύριος λόγος για τον οποίο πίνουμε ένα κοκτέιλ είναι η γευστική απόλαυση, οι 2 νέες δημιουργίες του Γιάννη Κοροβέση είναι πραγματικά νοστιμότατες!

*Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. Hellas ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Osterman Bar & Dining Room, πλατεία Αγίας Ειρήνης 10, Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύο,dyo