Ας γνωρίσουμε τις σοκολάτες Valrhona

Η Deals, η εταιρεία που σύστησε τις σοκολάτες Valrhona στην ελληνική αγορά, διοργανώνει για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Intercontinental μία Γαστρονομική Έκθεση με το σύνολο των προϊόντων της, στα οποία περιλαμβάνονται, εκτός από τη Σοκολάτα Valrhona, κρασιά ελληνικών και ξένων αμπελώνων, ειδικές μπίρες,

κατεψυγμένα φρούτα και πούλπες της εταιρείας Ravifruit, που χρησιμοποιούνται σε γλυκά και κοκτέιλ, χυμοί και το περίφημο τσάι Kusmi.

Ο στόχος της έκθεσης «Deals Gastronomy Fair» είναι η επικοινωνία και ενημέρωση τόσο των επαγγελματιών (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, ζαχαροπλαστεία) όσο και του απλού απαιτητικού καταναλωτή. Εκτός από τη δυνατότητα γνωριμίας και δοκιμής των προϊόντων, στο πλαίσιο της Έκθεσης θα λάβουν χώρα master classes* που αφορούν στο κρασί, στην μπίρα, στη ζαχαροπλαστική και στο μπαρ, στα οποία μπορεί να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος.

Athenaeum Intercontinental Hotel (Λεωφ. Συγγρού 89 - 93), στην Αίθουσα «Αφροδίτη», την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 (ώρες λειτουργείας: 10.00 - 20.00)

* Σημείωση: Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων ανά ημέρα, πατήστε εδώ. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχής, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για κρατήσεις, καλέστε στο τηλέφωνο 210 23 21 213 ή στείλτε e-mail στο [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα