Fishαλίδα

Ένα στεριανό στέκι για θαλασσινούς μεζέδες, φιλικό και εξυπηρετικό σέρβις και απλή πλην τίμια κουζίνα σε λογικές τιμές.

Η θέση Μπροστά στο μικρό παρκάκι στη συμβολή Β. Κωνσταντίνου και Ριζάρη, που δημιουργεί ένα πράσινο «ανάχωμα» στο μπετόν.

Η ατμόσφαιρα Θαλασσινός ο προσανατολισμός εδώ, θαλασσινή και η διακόσμηση, με φωτιστικά σαν κιούρτους και αρκετό γαλάζιο χρώμα παντού.

Το φαγητό Το καλό με τις μεγάλες παρέες είναι ότι μπορείς να δοκιμάσεις πολλά πιάτα, ειδικά αν στον κατάλογο υπάρχει αφθονία μεζέδων. Ξεκινήσαμε με ωραιότατη ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά,

γαύρο μαρινάτο, σπιτική πατατοσαλάτα με κρεμμύδι και καπνιστή πέστροφα, φακές με καπνιστό κολιό και πικάντικες μπρουσκετούλες με γαρίδες τηγανισμένες σε λάδι με μπούκοβο και φέτα - εξαιρετικός τσιπουρομεζές. Τα αχνιστά μύδια, τα τηγανητά φιλετάκια μπαρμπουνιού και, κυρίως, οι νοστιμότατοι αχνιστοί πετροσωλήνες, με μια ελαφριά σος λεμονιού και μουστάρδας, εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ και, μέχρι να έρθουν τα επόμενα πιάτα, η παρέα τσιμπολόγησε και δύο μερίδες εξαιρετικά τηγανισμένες -δεν είχαν ρουφήξει καθόλου λάδι- πατάτες. Γενικά, το τηγάνι δουλεύεται σωστά στη Fishαλίδα. Αν και μας πρότειναν να διαλέξουμε από τα φρεσκότατα -όπως μας πληροφόρησαν- ψάρια, προτιμήσαμε θαλασσινό γιουβέτσι με πετροσωλήνες και μελανόρυζο με σουπιές, πολύ σωστά βρασμένα, χυλωμένα και νόστιμα και τα δύο. Από τα ελκυστικά επιδόρπια προτιμήσαμε την τάρτα λεμόνι και το σουφλέ σοκολάτας με παγωτό μέντα, που, όπως το διαβάσαμε στο μενού, μας φάνηκε ενδιαφέρον, όμως ήταν κατώτερο των προσδοκιών.

Ο λογαριασμός Για μεζέδες υπολογίστε 25-30 ευρώ το άτομο.

Η κάβα Ελληνικές ετικέτες και δύο επιλογές σε ποτήρι.

Επιπλέον πληροφορίες Ανοικτά καθημερινά εκτός Δευτέρας, από τις 6 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητο σας στους γύρω δρόμους με σχετική άνεση το βράδυ.

Ναϊάδων 2 & Αντήνορος, περιοχή Χίλτον, τηλ. 210 72 34 551.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
Fishαλίδα,Fishalida