Aίθριον Κυκλαδικόν και νόστιμον

Aethrion at Cycladic λέγεται πλέον το ανανεωμένο καφεστιατόριο του μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης στη Νεοφύτου Δούκα. Δεν είναι όμως μόνο ο χώρος που υπέστη ανανεωτική μεταβολή, αλλά και το μενού και η επιμέλεια του όλου εγχειρήματος που ανήκει στην πολύπειρη εταιρεία Μπεγνής catering. Ο χώρος, ένας μικρός προφυλαγμένος κήπος, ένα ήρεμο αίθριο ιδανικό για τις στιγμές ανάπαυλας των «κεντρώων» εργαζομένων, αλλά και για «περαστικές» επισκέψεις από τους κατοίκους

της γειτονιάς. Το μενού περιλαμβάνει «πρωινές» νοστιμιές (κέικ, κούκις, κρουασάν, πρέτζελ) αλλά και ελαφριά και πιο πλούσια πιάτα, από σαλάτες και ζυμαρικά μέχρι μπέργκερ, σουβλάκι και φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

 

Ο χώρος διατίθεται επίσης για βραδινές εκδηλώσεις και δείπνα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως. Σημειώστε πως για να επισκεφθείτε το Aethrion δεν απαιτείται να πληρώσετε είσοδο για το Μουσείο, όμως σκεφτείτε το διπλά προτού εξορμήσετε: μια «θεραπευτική» βόλτα ανάμεσα σε εξαίσια δείγματα της κυκλαδικής τέχνης ή μια μορφωτική επίσκεψη στην τωρινή έκθεση των νησιών της «Άγονης Γραμμής» με εκπληκτικά ευρήματα από τα δυσπρόσιτα νησιά μας είναι ένα καλό δώρο προς εαυτούς και αλλήλους.

 

 Το Aethrion at Cycladic είναι ανοιχτό κατά τις ώρες λειτουργίας του ΜΚΤ (Δευτ-Τετ-Παρ-Σάβ:10 π.μ.-5 μ.μ.,  Πέμπ: 10 π.μ.-8 μ.μ., Κυρ: 11 π.μ.-5 μ.μ., Τρίτη: κλειστά). Νεοφύτου Δούκα 4, τηλ.: 210-72.28.321-3.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές