H Chiquita Hellas ως National Champion

H Chiquita Hellas, μία από τους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM, βραβεύτηκε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου.

European Business Awards sponsored by RSM είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά ευρωπαϊκά

βραβεία με παγκόσμιο κύρος. Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρείες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν ελληνικές επιχειρήσεις. Οι 60 National Champions της χώρας μας, μεταξύ αυτών και η Chiquita Hellas που προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

Η Chiquita Hellas διαγωνίζεται στην κατηγορία Import/ Export και διεκδικεί πλέον μια θέση στη δεκάδα του τελικoύ. Η Chiquita Hellas Α.Ε συστάθηκε τον Ιούνιο του 2006 στην Αθήνα ως θυγατρική της Chiquita Brands Ιnternational και έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά εμπορίου μπανάνας. Η Chiquita Hellas έχει την ευθύνη για την προώθηση και πώληση των μπανανών Chiquita σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων, Ν.Α Μεσογείου, Β. Αφρικής, Μαύρης Θάλασσας, Ρωσίας και τελευταία προσθήκη για το 2014 την αγορά της Κίνας με σημαντικές και συνεπείς επενδύσεις στον τομέα εμπορίας, προβολής και προώθησης των προϊόντων Chiquita. Αν θέλετε να στηρίξετε την υποψηφιότητα της Chiquita Hellas μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/12387

Η online ψηφοφορία διαρκεί έως τις 24/02/15.

The post H Chiquita Hellas ως National Champion appeared first on Νηστικό Αρκούδι - Συνταγές Μαγειρικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα