Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 3 Ιουλίου

07:51 3/7/2018 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τρίτης 3 ΙουλίουΤρίτη, Ιούλιος 3, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Με καλή διάθεση, θα περάσετε καλά όπου και αν αποφασίσετε να πάτε. Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούργιες προσπάθειες, γι' αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αλλά δεν θα δημιουργηθούν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι' αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα

πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα. Διατηρήστε την προσοχή σε συνδυασμό με την επιμέλεια της εργασίας σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα, και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και επιχειρηματικές σας σχέσεις. Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρόλο που στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τον εαυτό σας όσο μπορείτε περισσότερο. Ισως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε θα σας ταλαιπωρήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Το τονωμένο ηθικό θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και θα σας προσφερθούν καινούργιες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε τη με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ό,τι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια και το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούργια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα. Βάλτε προτεραιότητες και αποφασίστε την τακτική που θα ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Διαλέξτε αυτό που σας εκπροσωπεί με σύνεση και ψυχραιμία, γιατί όσο και να προσπαθήσετε δεν γίνεται να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Μη βιαστείτε να αρχίσετε τις συναισθηματικές επενδύσεις όσοι είστε μόνοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα