Λαμπεροί «Αχαρνής»

17:56 2/7/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΛαμπεροί «Αχαρνής»Δευτέρα, Ιούλιος 2, 2018 - 17:53

❱❱ Καταχειροκροτήθηκαν οι πρωταγωνιστές στην κατάμεστη Επίδαυρο, με τα φλας όμως να πέφτουν πάνω στους celebrities θεατές

Ηταν όλοι εκεί! Ασφυκτικά γέμισε το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στην πρεμιέρα της παράστασης «Αχαρνής», που αποτέλεσε το πιο κοσμικό γεγονός στην εκπνοή του Ιουνίου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, ο Τάκης Παπαματθαίου και ο Ιωάννης Παπαζήσης

γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό, ωστόσο τα φλας τράβηξε πάνω του, για άλλη μια φορά, το πολυσυζητημένο ζευγάρι Αλέξανδρου Λυκουρέζου - Νατάσας Καλογρίδη.

Μετά την πρόσφατη σόλο εμφάνιση του ποινικολόγου στη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, η παρουσία της συντρόφου του στο αργολικό θέατρο σήμανε συναγερμό στους φωτογράφους, που δεν τους άφησαν λεπτό στην ησυχία τους. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην Επίδαυρο -προς το παρόν ως θεατής- και, όπως συνηθίζεται μεταξύ συναδέλφων, βρέθηκε στα καμαρίνια, για να συγχαρεί έναν έναν τους ηθοποιούς.

Εκπληξη προκάλεσε η παρουσία της ενδυματολόγου και σκηνογράφου Εύας Νάθενα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από μεγάλες θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες διανύει τον έκτο μήνα και, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Λαμπρόπουλο περιμένουν δίδυμα.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Βανέσα Αδαμοπούλου σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της. Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του συζύγου της Ιωάννη Παπαζήση, ο οποίος συμμετέχει στην παράσταση και υποδύεται τον Ευριπίδη.

ΑχαρνήςΕπίδαυροςπαράσταση
Keywords
Τυχαία Θέματα