Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 26 Ιουνίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τρίτης 26 ΙουνίουΤρίτη, Ιούνιος 26, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Μην ανοιχτείτε οικονομικά και βάλτε πρόγραμμα στα σχέδιά σας, γιατί η αντιφατικότητά σας μπορεί να μπερδέψει τους άλλους αλλά και να δυσχεράνει την πρόοδό σας. Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια εγωιστική τακτική, δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε με την εντελώς αντίθετη τακτική σε σχέση με αυτή που ακολουθούσατε έως τώρα, και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Είναι η καλύτερη συμβουλή για να πετύχετε. Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε

από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενεργήστε για μια φορά έστω με δυναμισμό γιατί, αν συμπεριφέρεστε σαν το καλό παιδί για να ξυπνήσετε το φιλότιμο κάποιων, δεν θα λυθεί η ανασφάλειά σας. Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια για να κάνετε καινούργιες επαφές και διασυνδέσεις, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε αυτούς που σας την έδωσαν ούτε αυτούς που σας στήριξαν ως τώρα. Φροντίστε να διατυπώσετε τις πραγματικές προθέσεις σας, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος.

ΛΕΩΝ: Για να διαλυθούν οι προκαταλήψεις σας και να γίνουν καλύτερες οι συναλλαγές σας πρέπει να πλησιάσετε τους συνανθρώπους σας και να αποκτήσετε οικειότητα μαζί τους. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σας θα επηρεάσουν τις φιλικές σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η φιλοδοξία σας να ανεβείτε στην ιεραρχία είναι μεν σε καλό επίπεδο, αλλά υπάρχει και η αξιοκρατία, οπότε κάποιοι θα καταλάβουν την πρόθεσή σας να τους χρησιμοποιήσετε. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων χωρίς να παίρνετε θέση, προς το παρόν.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι γιατί, όσο κι αν κρύβεστε πίσω από ευγένειες, η εγωιστική διάθεσή σας πλήττει τις συνεργασίες σας. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να προσδιοριστούν οι αρμοδιότητες καθενός και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, το μόνο που σας συμφέρει είναι να υπάρχει ευχάριστο κλίμα. Μην επιτρέψετε στις φιλοδοξίες των γύρω σας να υπονομεύσουν τη δική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καινούργιες ιδέες σας είναι ικανές να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τα λάθη και να βγείτε από πάνω, αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να φτάσετε στα όριά σας και να τα υπερβείτε. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν σας αρέσει να πλάθετε σενάρια και να καλλιεργείτε καταστάσεις που σας εξυπηρετούν, φροντίστε να αφορούν τις δικές σας ενέργειες και όχι των άλλων, γιατί έτσι θα απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να συμβουλευτείτε ανθρώπους που σας αγαπούν, μια που οι σωστές διασυνδέσεις θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το χάος. Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε θέματα οικογενειακά, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα προβλήματα και τις καταστάσεις που σας αφορούν μπορείτε να τα αλλάξετε, όχι όμως και τους ανθρώπους, γι' αυτό είτε θα τους δεχτείτε όπως είναι είτε θα τους πείτε αντίο. Η υπερβολική παρόρμηση σας οδηγεί σε λάθη, γι' αυτό μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα