Πέταξαν με τις κλοτσιές άτακτο καθηγητή

ΚΟΣΜΟΣΠέταξαν με τις κλοτσιές άτακτο καθηγητήΔευτέρα, Ιούνιος 25, 2018 - 18:36

❱❱ Εκτός πανεπιστημίου τέθηκε 55χρονος Βρετανός που απάτησε την καλλονή σύζυγό του με νεαρή φοιτήτρια

Οριστικά εκτός του διδακτικού προσωπικού του πανεπιστημίου Ρέντινγκ τέθηκε ο καθηγητής Καλών Τεχνών Τζόναθαν Ντρόνσφιλντ, ο οποίος έκανε σεξ με 25χρονη φοιτήτρια λίγο πριν βαθμολογήσει την πτυχιακή της, απατώντας μαζί της την καλλονή σύζυγό του, η οποία είχε συμμετάσχει σε διαφημιστική καμπάνια στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο 55χρονος καθηγητής απολύθηκε από το πανεπιστήμιο το 2014, όταν έγινε γνωστό ότι

μετά το τέλος πάρτι εγκαινίων σε γκαλερί του Λονδίνου κοιμήθηκε με την 25χρονη φοιτήτριά του. Ο ίδιος κατέθεσε τότε αγωγή για άδικη απόλυση εναντίον του ιδρύματος, ισχυριζόμενος ότι εκείνη τον «καταδίωξε» σε μια περίοδο που αισθανόταν ευάλωτος επειδή η σύζυγός του βρισκόταν εκτός χώρας, όμως το δικαστήριο δικαίωσε τελικά το πανεπιστήμιο.

Οπως αποκαλύφθηκε στο μεταξύ, η απατημένη σύζυγος ήταν η 37χρονη ηθοποιός, μοντέλο, συνθέτρια και τραγουδίστρια Αννα Μοντάρεβα από τη Λευκορωσία, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια των γυαλιών ηλίου Police με τον Κλούνεϊ, είχε κάνει πασαρέλα για τους οίκους Dior και Chanel και είχε παίξει στο πλευρό της Κατρίν Ντενέβ.

Η Μοντάρεβα παντρεύτηκε τον Βρετανό ακαδημαϊκό το 2008, όταν εκείνη ήταν 27 κι εκείνος 45 ετών. «Δεν βλεπόμαστε συχνά. Και οι δυο μας ταξιδεύουμε συνεχώς ανά τον κόσμο. Η εμπιστοσύνη και η κατανόηση είναι το παν» δήλωνε εκείνη τότε σε εφημερίδες της Λευκορωσίας.

Η εμπιστοσύνη της ωστόσο κλονίστηκε λίγο καιρό αργότερα, όταν εκείνος την απάτησε το 2011 με μια φοιτήτρια κατά πέντε χρόνια μικρότερή της. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το 2013, όταν ο πρώην σύντροφος της φοιτήτριας παραπονέθηκε στο πανεπιστήμιο ότι ο Ντρόνσφιλντ έκανε σεξ με φοιτήτριες και τους έδινε αλκοόλ, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να χάσει τη δουλειά του έναν χρόνο αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα