Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 27-28 Ιουλίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 27-28 ΙουλίουΚυριακή, Ιούλιος 28, 2019 - 12:49

ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας μπροστά τη δική σας μικρή επανάσταση θα δώσετε στους άλλους να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα. Ζητάτε απεγνωσμένα την επιβεβαίωση τρίτων για την πορεία που έχετε χαράξει, όμως δεν είναι αυτό που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας. Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή βάζοντας μπροστά τον δυναμισμό σας. Συναισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα αποδειχθεί

καθοριστική για την μετέπειτα πορεία σας, αφού με κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και τα ίδια. Αξιοποιήστε όσο μπορείτε τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού απεναντίας θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, κάνοντας αυτά που νιώθετε πως έχετε ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει απ' όλα τα στάδια. Παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε πιο δυναμικοί στις αποφάσεις σας και έτοιμοι να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί, ώστε να είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε μπροστά. Ακολουθήστε μια τακτική που θα σας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξετε την προσοχή των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε και δώστε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που ακριβώς θέλετε να τους πείτε, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρερμηνείας, γιατί αλλιώς θα καταφέρετε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απλοποιήστε τις σκέψεις σας για να βγάλετε πιο εύκολα νόημα. Διαχωρίστε το πραγματικό από τις ουτοπίες πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα, και ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να μετριάσετε την κυκλοθυμία σας για να μην απομακρύνετε από κοντά σας συνεργάτες, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Προτιμήστε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε μέχρι να περάσει η δύσκολη περίοδος που διανύετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν πιστεύετε πως θα τονωθεί η διάθεσή σας με μαγικό τρόπο, θα περιμένετε για πολύ ακόμα. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να βγείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει και σας αποθαρρύνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συγκυρίες θα κάνουν πιο γόνιμο το έδαφος για να ασχοληθείτε εντατικότερα με τον εαυτό σας, αλλά και να αναδείξετε τον εαυτό σας. Σίγουρα οι καταχρήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μικρά πράγματα θα σας δώσουν χαρά, υπενθυμίζοντάς σας πως η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται απαραίτητα στα μεγάλα. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας που θα σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 27-28 Ιουλίου,zodia, provlepseis savvatokyriakou 27-28 iouliou