Στη φόρα (με το αζημίωτο) τα μυστικά του Μάικλ

ΚΟΣΜΟΣΣτη φόρα (με το αζημίωτο) τα μυστικά του ΜάικλΤετάρτη, Απρίλιος 18, 2018 - 21:03

❱❱ «Τέλος με τον σεβασμό» δηλώνει ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, ο Φάντι Φαουάζ, σπεύδοντας να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι σκοπεύει να ξεπουλήσει υπάρχοντα αλλά και μυστικά του τραγουδιστή.

Ο 44χρονος με αναρτήσεις του στο twitter υποστηρίζει ότι χρειάζεται χρήματα για να επιβιώσει, ωστόσο αρνείται πεισματικά να εργαστεί.

«Και, όχι, δεν πρόκειται να πιάσω δουλειά» έγραψε σε ένα από τα tweets

του ο Φαουάζ, που ήταν αυτός που βρήκε νεκρό τον Τζορτζ Μάικλ στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016. «Θα δώσω μάχη για τα δικαιώματά μου από τον Τζορτζ Μάικλ μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής μου. Τέλος με τον σεβασμό προς τον Τζορτζ Μάικλ και τα συναφή» αναφέρει, ενημερώνοντας μάλιστα τα μέσα ενημέρωσης ότι είναι διατεθειμένος να τους κάνει αποκαλύψεις για τον Τζορτζ Μάικλ, αρκεί να τον πληρώσουν.

«Αν θέλετε να πάρετε συνέντευξή μου, ξέρετε πού θα με βρείτε και έχω την πρόθεση να πουλήσω οποιαδήποτε ιστορία. Επίσης, αντικείμενα του Τζορτζ Μάικλ είναι προς πώληση και αν ενδιαφέρεστε, σας παρακαλώ ενημερώστε με. Είναι ένας τρόπος για να επιβιώσω μέχρι να λύσω τα προβλήματα με την οικογένειά του και τον δικηγόρο τους» καταλήγει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα