Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 06 Αυγούστου

09:28 6/8/2020 - Πηγή: Espresso

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε άμεσα εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό. Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές. Με το να καταπιέζετε τις πραγματικές σας ανάγκες, καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας. Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν. Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες

κατευθύνσεις. Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε διαδικασία θετικών σκέψεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές. Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό σάς ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στον επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ: Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο. Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά, δεχθείτε πως δεν γίνεται να περνούν όλα από εσάς. Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο και έκτακτες υποχρεώσεις θα πιέζουν τις ήδη υπάρχουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε. Αφήστε τον χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει. Στηριχτείτε σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από αδιέξοδα.

ΖΥΓΟΣ: Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς. Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές για να βγάλετε άνετα τη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ό,τι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Υπερασπιστείτε τα «πιστεύω» σας, χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δημιουργούν άλυτα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν. Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ξεκόψετε από το παρελθόν. Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων, μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δεν θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε. Σταματήσετε να μπαινοβγαίνετε στα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν χρόνια. Η προσωπική ζωή και το σπίτι θα απαιτήσουν καινούργια έξοδα και απρόβλεπτες ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν. Ένα ταξιδάκι θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα. Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα, που οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες, θα σας είναι πιο εύκολο.

ΙΧΘΥΣ: Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά. Κατακτήστε μια καινούργια στρατηγική συμπεριφοράς και διατηρήστε την. Η επιτυχία στον συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα είτε περιστασιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα