Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 23 Μαρτίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 23 ΜαρτίουΠαρασκευή, Μάρτιος 23, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Μην προσπαθήσετε να παρουσιάσετε διαφορετικά τον εαυτό σας από αυτό που είναι, γατί οι άλλοι δεν είναι τυφλοί και θα θεωρήσουν ότι παίζετε εσκεμμένα κάποιο παιχνίδι. Οι περιορισμοί που δέχεστε από οικογενειακά πρόσωπα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Στηρίζεστε πάντα στη λογική και στα πόδια σας, και αυτό το αναγνωρίζουν και το παραδέχονται σχεδόν όλοι από το επαγγελματικό περιβάλλον σας. Θα χρειαστεί ευελιξία από την πλευρά σας, καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός στο παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υγεία

σας απαιτεί φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που είστε φορτωμένοι με υποχρεώσεις και άγχη. Μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αντιθέτως προσπαθήστε να κρατήσετε τις δυνάμεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαγγελματικές συνεργασίες σας θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να στηρίζονται σε πιο γερές βάσεις. Οι διαπραγματεύσεις που ζητάτε θα γίνουν σε πιο φιλική ατμόσφαιρα, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Αν ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί είναι πιθανόν να προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε από φίλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε σχέσεις, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδοχή σε ορισμένες απόψεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε κάποιες ασάφειες που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσοι είστε ακόμα ελεύθεροι μπορείτε να αναζητήσετε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν τίποτα. Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε στον εαυτό σας και σε αυτό που επιδιώκετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε αρκετές προτάσεις για νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι, ακόμα κι αν είναι για επαγγελματικούς λόγους, να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο και η γνωριμία σας μαζί του να εξελιχθεί σε σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν έχετε αρχίσει κάποιο φλερτ, είναι πιθανόν να προχωρήσει σε κάτι σοβαρό. Οι δεσμευμένοι ανανεώστε τον δεσμό σας συζητώντας με τον σύντροφό σας σημαντικά προβλήματα, ακόμα και τις αδυναμίες που μπορεί να έχει η σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τον σύντροφό σας προκειμένου να πείσετε τον περίγυρό σας για τις αρετές του. Ομως αυτό δεν θα σας βοηθήσει να έχετε ορθή κρίση, αφού θα προσαρμόζεστε στα δικά του μέτρα και σταθμά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα