Σεφ κανίβαλος για το... καλό των ανθρώπων

ΚΟΣΜΟΣΣεφ κανίβαλος για το... καλό των ανθρώπωνΠέμπτη, Μάρτιος 22, 2018 - 18:15

❱❱ Από τον Αντονι Χόπκινς, ο οποίος υποδυόμενος τον Χάνιμπαλ Λέκτερ τάιζε τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Ρέι Λιότα το ίδιο του το μυαλό, φαίνεται ότι...

... εμπνεύστηκε καλλιτέχνης στη Λετονία, ο οποίος έκοψε σάρκα από δύο εθελοντές και, αφού την τηγάνισε, τους την έδωσε να τη φάνε.

Ο Αρτουρς Μπερζίνς μάλιστα μετέδωσε όλη τη διαδικασία ζωντανά στο facebook, προκαλώντας την παρέμβαση της αστυνομίας. Ο καλλιτέχνης υποστηρίζει ότι στόχος του

ήταν να αναδείξει τι θα συμβεί στην ανθρωπότητα σε περίπτωση που εξαντληθούν τα τρόφιμα. Ο Μπερζίνς πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα καταφύγουν στον κανιβαλισμό, φτάνοντας στο σημείο να τρώνε την ίδια τους τη σάρκα.

Για να περάσει το μήνυμα, στις 6 Μαρτίου διοργάνωσε εικαστικό δρώμενο σε μουσείο στη Ρίγα, στο οποίο συμμετείχαν ως εθελοντές ηθοποιοί όπως ο Καρλ Ζβέτζνιεκς και η Σούρα Νετλ. Στο βίντεο από το live streaming στο facebook ο Μπερζίνς εμφανιζόταν να κόβει κομμάτια σάρκας από την πλάτη δύο ατόμων χωρίς τη χρήση αναισθητικού. Ακολούθως έριχνε το κομμάτια κρέατος σε τηγάνι και αφού τα τηγάνιζε, τάιζε τους εθελοντές.

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών θεατών της ζωντανής μετάδοσης, επενέβη η αστυνομία. Ωστόσο οι Αρχές δεν κατάφεραν να εξακριβώσουν αν πράγματι ο Μπερζίνς έκοψε σάρκα από τους εθελοντές ή αν έκανε κάποιο τρικ, παρόμοιο με αυτά που εφαρμόζονται στα γυρίσματα ταινιών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα