Ζητούν αποζημίωση για τον πνιγμό του γιου τους σε πισίνα ξενοδοχείου στα Μάλια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΖητούν αποζημίωση για τον πνιγμό του γιου τους σε πισίνα ξενοδοχείου στα ΜάλιαΔευτέρα, Οκτώβριος 12, 2015 - 11:30

Μηνύσεις κατά του ταξιδιωτικού πρακτορείου, του ξενοδοχείου στα Μάλια της Κρήτης και ενός νεαρού Βρετανού κατέθεσαν οι γονείς του 26χρονου Λονδρέζου Shane Virmani από το Ιλφορντ, ο οποίος πνίγηκε στην πισίνα του καταλύματος τον Αύγουστο του 2012, κατά τη διάρκεια του πάρτι που έδινε για τα γενέθλιά του

Σύμφωνα με το βίντεο που

παρουσίασε το κανάλι CCTV, ένας φίλος του άτυχου νεαρού, ο Timothy Staines, φαίνεται στα πλάνα ότι τον τραβάει μέσα στην πισίνα. Επειτα από σχεδόν 20 ολόκληρα λεπτά, και ενώ στα πλάνα είναι ξεκάθαρο ότι μπαινοβγαίνουν διάφορα άτομα στην πισίνα χωρίς να παρατηρούν ότι ο 26χρονος επέπλεε αναίσθητος, υπάλληλοι του ξενοδοχείου τελικά βουτούν και τον ανασύρουν. Ομως, παρά τις προσπάθειες να τον επαναφέρουν, είναι πλέον πολύ αργά.

Αθέτηση του συμβολαίου

Ηδη η οικογένεια του 26χρονου έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του Timothy Staines και ζητεί 100.000 λίρες ως αποζημίωση από το πολύ γνωστό ταξιδιωτικό πρακτορείο, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε αθέτηση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με αυτό, το πρακτορείο όφειλε να έχει φροντίσει να βρει κατάλυμα το οποίο θα πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας των τουριστών, καθώς το συγκεκριμένο δεν διέθετε προσωπικό για να επιβλέπει την πισίνα, η οποία -εκτός των άλλων- θα έπρεπε να είναι κλειστή μετά τη δύση του ηλίου. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους μηνύουν και το ξενοδοχείο στα Μάλια, καθώς εκτιμούν ότι, εάν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, τότε το πιθανότερο θα ήταν να είχε αποφευχθεί ο θάνατος του γιου τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα