«Ζήτα μου συγγνώμη»!

SHOWBIZ«Ζήτα μου συγγνώμη»!Τρίτη, Μάρτιος 13, 2018 - 15:32

❱❱ Ο Μάνος Παπαγιάννης έστειλε εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο για τις δηλώσεις που έκανε σε βάρος του με αφορμή το επεισόδιο στο Χυτήριο

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Νέα κόντρα στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε ο επεισοδιακός καβγάς (με ή άνευ ξυλοδαρμού, θα το αποφασίσει το δικαστήριο) του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Πετάει - Πετάει» στο Χυτήριο.

Οι

δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου στο περιοδικό «You Weekly» για το θέμα ενόχλησαν τον Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος, σύμφωνα με εξώδικο που έστειλε στον συνάδελφό του, τον καλεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη, αλλιώς επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Ο Μάνος Παπαγιάννης θεωρεί ότι ο Απόστολος Γκλέτσος διαστρεβλώνει την αλήθεια και τον συκοφαντεί, επηρεάζοντας εις βάρος του την κοινή γνώμη, αλλά και τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, παραγωγούς και λοιπούς.

Επίσης, στο ίδιο έγγραφο υποστηρίζει πως πρόσβαλε «με δόλιο και ανήθικο τρόπο την προσωπικότητά του και του προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη και τεράστια ζημία στην εργασία του, αλλά και στον ίδιο προσωπικά και στην οικογένειά του».

Να θυμίσουμε ότι ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» και δήμαρχος Στυλίδας, ερωτώμενος στη συνέντευξή του για το επεισόδιο στο Χυτήριο, δύο μήνες πριν, κατακεραυνοβόλησε τον συνάδελφό του.

«Δεν γίνονται αυτά! Μπορεί να διαφωνήσουμε και να ανταλλάξουμε κάποιες βαριές κουβέντες, αλλά η χειροδικία είναι ανεπίτρεπτη και ειδικά στο θέατρο, που είναι ιερός χώρος. Καταδικάζω την πράξη του Μάνου Παπαγιάννη» είπε και στη συνέχεια... προδίκασε την τύχη που θα έχει ο συνάδελφός του στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

«Να αλλάξει επάγγελμα»

«Οποιος πράττει ανάλογα πρέπει ο χώρος να τον αποβάλλει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αλλάξει επάγγελμα. Το ίδιο το σινάφι τον ξερνάει, δεν πιστεύω να του δώσει δουλειά κανένας πια. Μέσα στο θέατρο να δείρει συνάδελφο; Δεν γίνεται, να φύγει» είπε και πρόσθεσε πως ο Παπαγιάννης θα μπορούσε να απευθυνθεί στον σκηνοθέτη και στον παραγωγό για να κάνει τα παράπονά του, αντί να κάθεται και να χτυπάει συνάδελφό του, και μάλιστα γυναίκα.

Επίσης, τόνισε πως κι εκείνος έχει τσακωθεί με συναδέλφους του που έπαιζαν στην ίδια παράσταση, αλλά δεν πλακώθηκε ποτέ μαζί τους.

Μάνος ΠαπαγιάννηςΑπόστολος ΓκλέτσοςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα