Πυροσβέστες έσωσαν σκύλο που είχε πέσει μέσα σε πηγάδι!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠυροσβέστες έσωσαν σκύλο που είχε πέσει μέσα σε πηγάδι!Τρίτη, Μάρτιος 13, 2018 - 14:44

❱❱ Μια διαφορετική επιχείρηση από τις συνηθισμένες έφεραν σε πέρας με επιτυχία οι άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φαρσάλων, όταν κλήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής να διασώσουν έναν σκύλο που είχε πέσει μέσα στο πηγάδι ενός παλιού σπιτιού!

Τα γαβγίσματα του άτυχου τετράποδου, καθώς πάσχιζε για ώρες να σκαρφαλώσει στην κορυφή της τρύπας, κινητοποίησαν τους κατοίκους της περιοχής που πήραν τηλέφωνο στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Λίγη ώρα αργότερα δύο άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου

Φαρσάλων έφτασαν στο σημείο όπου είχε παγιδευτεί ο άτυχος σκυλάκος και έστησαν επιχείρηση για να τον ανασύρουν στην επιφάνεια.

Στη θέα των πυροσβεστών το μικρόσωμο ζώο αρχικά κούρνιασε σε μια γωνία του πηγαδιού! Ομως, βλέποντας πως οι δύο άνδρες είχαν... καλές προθέσεις, ξαναβρήκε γρήγορα τη ζωντάνια του! Στη συνέχεια, ο ένας από τους πυροσβέστες κατέβηκε στον άδειο πηγάδι με τη βοήθεια μιας μεταλλικής σκάλας και με προσεκτικές κινήσεις ανέβασε τον σκύλο στο στόμιο του πηγαδιού, όπου περίμενε ο συνάδελφός του για να τον παραλάβει!

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και αρκετοί περίοικοι, οι οποίοι διαπιστώνοντας πως ο... φουντωτός δασωθείς δεν είχε πάθει το παραμικρό, έτρεξαν να τον γεμίσουν χάδια!

Ομως και ο σκυλάκος ανταπέδωσε την αγάπη κουνώντας περιχαρής την ουρά του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με τον τρόπο του τους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα