Ζευγάρι με τη σύντροφο του γιου της η Σμιθ!

ΚΟΣΜΟΣΖευγάρι με τη σύντροφο του γιου της η Σμιθ! Τετάρτη, Οκτώβριος 18, 2017 - 18:34

❱❱ Τα ένοχα μυστικά της Αν Νικόλ Σμιθ αποκαλύπτει σε βιβλίο του ο γιατρός που της συνταγογράφησε κάποια από τα φάρμακα τα οποία τη σκότωσαν.

Ο Σάντιπ Καπούρ, που είναι ανοιχτά γκέι, υποστηρίζει ότι όχι μόνο πέρασε μια καυτή βραδιά με το διάσημο «κουνελάκι» του «Playboy», αλλά και ότι η Σμιθ είχε λεσβιακή σχέση με τη σύντροφο του 20χρονου γιου της,

γεγονός που ψύχρανε τις σχέσεις μητέρας και γιου.

Ο Καπούρ και η πρώην Playmate της Χρονιάς του περιοδικού του Χιου Χέφνερ, όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο «Εμπιστευτείτε με, είμαι γιατρός», ήρθαν αναπάντεχα κοντά σε πάρτι μετά το Gay Pride στο δυτικό Χόλιγουντ, τον Ιούνιο του 2005. Επειτα από κατανάλωση άφθονης σαμπάνιας, ο γιατρός άρχισε να τη φιλάει στον λαιμό, με τη Σμιθ να απολαμβάνει τα χάδια του.

Την άνοιξη του 2006, ο γιος της, Ντάνιελ, της γνώρισε την κοπέλα του. «Το κορίτσι ερωτεύτηκε την Αν και οι δυο τους ξεκίνησαν μια σύντομη σεξουαλική σχέση» περιγράφει ο Καπούρ στο βιβλίο, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει η «Daily Mail». Ο Ντάνιελ, όμως, ένιωσε προδομένος όταν το ανακάλυψε και σταμάτησε να μιλάει στη μητέρα του. Λίγους μήνες αργότερα, ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ την ίδια τύχη είχε και η μητέρα του, το 2007.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα