«Re-Action»: Η Τάνια Τρύπη και η Roxy πρωταγωνιστούν στη νέα φιλοζωική, μη-εμπορική ταινία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Re-Action»: Η Τάνια Τρύπη και η Roxy πρωταγωνιστούν στη νέα φιλοζωική, μη-εμπορική ταινία Τετάρτη, Οκτώβριος 18, 2017 - 16:44

❱❱ «Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή σου». Αυτό είναι το σλόγκαν της ταινίας «Re-Action».

Πρόκειται για το πρώτο φιλοζωικό, μη εμπορικό φιλμ μεγάλου μήκους στην Ελλάδα.

Η

επίσημη προβολή του θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 & ώρα 12:30 στο κινηματογράφο «Δαναό», στην Αθήνα, παρουσία ηθοποιών, συντελεστών και επίσημων προσκεκλημένων.

Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος.

Το «Re-Action» αποτελεί μία συλλογική προσπάθεια δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών που εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για το θέμα των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας. Το σενάριο υπογράφουν οι Αλέξανδρος Κατσάρης και Αρτέμης Σμαοθράκης, με τον τελευταίο να έχει επιμεληθεί και την σκηνοθεσία του φιλμ.

Βασικοί πρωταγωνιστές είναι η Τάνια Τρύπη, ο Ντίνος Καρύδης και φυσικά η πρώην αδέσποτη σκυλίτσα Ρόξυ. Στο φιλμ συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Αντρέας Σταματόπουλος και η Τζένη Καζάκου, εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη. Ως guests εμφανίζονται οι: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Joy Κουμεντάκου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής της ΠΦΠΟ, καθώς και ομιλία από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων φορέων στήριξης της ταινίας. Μετά τη προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτυ. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η «Espresso» είναι χορηγός επικοινωνίας του φιλμ

Κινηματογράφος «Δαναός» (Λ. Κηφισίας 109 Αμπελόκηποι Αθήνα / Μετρό Πανόρμου)

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα