Ξάνθη: Ο... Αϊ-Βασίλης άφησε ευρώ στις πόρτες

14:54 4/1/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΞάνθη: Ο... Αϊ-Βασίλης άφησε ευρώ στις πόρτεςΔευτέρα, Ιανουάριος 4, 2016 - 14:51

Ο αγαπημένος άγιος όλων των παιδιών έγινε και των... μεγαλυτέρων σε μια συνοικία της Ξάνθης. Οι ένοικοι ενός τριώροφου κτιρίου, που βρίσκεται στην περιοχή της Εκτενεπόλ κοντά στο γενικό νοσοκομείο της πόλης, μάλλον άρχισαν να πιστεύουν στα θαύματα, όταν άνοιξαν τις πόρτες των διαμερισμάτων τους και βρήκαν στα χαλάκια τους έναν απρόσμενο μποναμά! Το περίεργο περιστατικό με τον άγνωστο Αγιο Βασίλη που αποφάσισε

να κάνει... ινκόγκνιτο πέρασμα από τις εξώπορτες των σπιτιών αφήνοντας χρήματα, αποκαλύφθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Μικρά ποσά

Σύμφωνα με το τοπικό site xanthinea.gr, οι ένοικοι της τριώροφης πολυκατοικίας έτριβαν τα μάτια τους όταν ξύπνησαν το πρώτο πρωί του νέου έτους και βρήκαν στα χαλάκια εισόδου των διαμερισμάτων τους διάφορα μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς να γνωρίζουν από πού προήλθαν. Το απρόσμενο δώρο συζητήθηκε έντονα, τόσο μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας όσο και σε όλη τη γειτονιά, αφού ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τόσο παράδοξο.

Οι εικασίες έχουν αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν στην περιοχή, αφού κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή δωρεά, αλλά και ποια είναι η πηγή των χρημάτων. Σε κάθε περίπτωση, η πράξη φαίνεται πως ήταν εντελώς συμβολική, καθώς τα ποσά δεν ήταν μεγάλα. Ο μυστηριώδης Αγιος Βασίλης έκανε το δώρο του και έφυγε τόσο διακριτικά όσο μπήγε στο κτίριο, οι ένοικοι του οποίου χάρηκαν ιδιαιτέρως με την πράξη του. Ωστόσο, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, τα κίνητρά του καθώς και η ταυτότητά του μάλλον θα παραμείνουν για πάντα άγνωστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα