Γεύμα αγάπης από τον Νίκο Οικονομόπουλο στη Γλυφάδα

14:54 4/1/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΓεύμα αγάπης από τον Νίκο Οικονομόπουλο στη ΓλυφάδαΔευτέρα, Ιανουάριος 4, 2016 - 14:48

Την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του έδειξε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που όπως έχει πει στο παρελθόν αισθάνεται κοντά στον Θεό και στην Εκκλησία και προσπαθεί ανά διαστήματα να βοηθά συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη, αποφάσισε να δείξει και πάλι τη συμπαράστασή του σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Ετσι, για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε υπό την εποπτεία του, το μεσημέρι

του Σαββάτου, το γεύμα αγάπης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, στον Αγιο Τρύφωνα της Γλυφάδας. Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συνεργασία με την αρμόδια αντιδήμαρχο Αννυ Καυκά και τους εργαζομένους στο Κοινωνικό Μαγειρείο του δήμου πρόσφερε και φέτος φαγητό σε απόρους.

«Εύχομαι το 2016 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους. Νιώθω μια βαθιά πίστη στην Εκκλησία αλλά και στον Δήμο Γλυφάδας, οι εκπρόσωποι των οποίων, όπως ενημερώνομαι, βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που είστε σήμερα εδώ» είπε ο λαϊκός τραγουδιστής, ενώ γευμάτισε μαζί με τον κόσμο και μετά το τέλος έβγαλε φωτογραφίες τόσο με τη δημοτική Αρχή και τους ιερείς όσο και με μικρούς θαυμαστές του.

Ο δήμαρχος

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε τον τραγουδιστή για τη χειρονομία του και ευχήθηκε στους συμπολίτες του η νέα χρονιά να φέρει ελπίδα και αισιοδοξία. Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και οι τυχεροί έφυγαν με δωροεπιταγές για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα