Τρεις Ρομά παγίδευσαν με λίρες παθολόγο και του άρπαξαν 120.000 €

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤρεις Ρομά παγίδευσαν με λίρες παθολόγο και του άρπαξαν 120.000 €Τρίτη, Ιανουάριος 10, 2017 - 16:13

Κομπίνα είχαν στήσει τρεις Ρομά για να ληστεύουν ανυποψίαστους πολίτες που έπεφταν στην παγίδα τους. Εβρισκαν ηλεκτρονικές αγγελίες που είχαν αναρτήσει όσοι ήθελαν να αγοράσουν ή να πουλήσουν διάφορα αντικείμενα, τους έκλειναν ραντεβού στους καταυλισμούς όπου κατοικούν, στο Καματερό και το Ζεφύρι, με το πρόσχημα ότι θα έκαναν αγοραπωλησία, και τους «έγδυναν»!

Θύμα των ληστών

έπεσε και ένας παθολόγος, που εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική κλινική της Αττικής και είχε βάλει αγγελία σε σχετική ιστοσελίδα, στην οποία ανέφερε ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει χρυσές λίρες.

Οι δράστες «τσίμπησαν» την ευκαιρία και επικοινώνησαν μαζί του, διαβεβαιώνοντάς τον ότι διαθέτουν μεγάλη ποσότητα από χρυσές λίρες και επιθυμούν να τις πουλήσουν. Ετσι, έκλεισαν συνάντηση στον ανυποψίαστο γιατρό κοντά στον καταυλισμό του Καματερού.

Ο παθολόγος πήγε στο ραντεβού, έχοντας μάλιστα μαζί του το ποσό των 120.000 ευρώ για την αγορά των λιρών, όπως είχε κανονίσει στην επικοινωνία που είχε με τους «πωλητές»! Ομως, γρήγορα αντιλήφθηκε ότι οι Ρομά είχαν οργανώσει μια καλοστημένη παγίδα, καθώς τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν.
Θύματα της σπείρας είχαν πέσει και πολλοί ελαιοπαραγωγοί από την Ηλεία, οι οποίοι έρχονταν στην Αθήνα πιστεύοντας ότι θα πουλήσουν μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου.

Ομως, όταν αντιλαμβάνονταν πως είχαν πέσει σε ενέδρα, ήταν αργά, καθώς είχαν χάσει τόσο το λάδι που μετέφεραν όσο και τα χρήματα που είχαν στην κατοχή τους! Τελικά, οι τρεις Ρομά συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης που οργάνωσε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρεις Ρομά, 120 000 €,treis roma, 120 000 €