Βόμβα από Μαραβέγια

20:00 9/9/2019 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΒόμβα από ΜαραβέγιαΔευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2019 - 20:00

❱❱ Είπε «αντίο» στο «Voice»

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το «Voice» δεν θα είναι ποτέ το ίδιο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά και αυτή του Κωστή Μαραβέγια, που την ανακοίνωσε ο ίδιος στο Instagram το Σάββατο, προκαλώντας δυσαρέσκεια στους fans του talent show!

«Έπειτα από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Αλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της

εταιρίας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων, που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο “Voice”, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή, αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις...» έγραψε, ευχαριστώντας στη συνέχεια ονομαστικά όλους όσοι τον βοήθησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στον Σκάι και αποκάλυψε ότι κάτι καινούργιο ετοιμάζει, χωρίς ωστόσο να λέει τι.

«Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης και έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα» έγραψε.

Λίγη ώρα μετά ήρθε η αντίδραση της αγαπημένης του Τόνιας Σωτηροπούλου, μέσω του δικού της λογαριασμού. Η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία από το πλατό του talent show και πόσταρε τέσσερις μαύρες καρδιές!

Στο μεταξύ, τα τελευταία εικοσιτετράωρα ακόμη μία έκπληξη που αφορά το «Voice» -αυτήν τη φορά ευχάριστη- κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται... Το όνομα της Ελένης Φουρέιρα, λένε, παίζει δυνατά για το talent show είτε ως κριτή είτε ως παρουσιάστριας! Για να δούμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα