Λιποθύμησε ο Κοτσώνης μόλις άρχισε να απολογείται

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Noor One»Λιποθύμησε ο Κοτσώνης μόλις άρχισε να απολογείταιΤρίτη, Απρίλιος 12, 2016 - 10:54

Κατέρρευσε πέντε λεπτά μετά την έναρξη της απολογίας του ο κατηγορούμενος για την υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor One» Αιμίλιος Κοτσώνης, με αποτέλεσμα η έδρα να διακόψει τη διαδικασία, που θα συνεχιστεί σήμερα!
Ο 52χρονος επιχειρηματίας είχε αρχίσει να καταθέτει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που τον οδήγησαν στο εδώλιο, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία. Οι δικηγόροι του ζήτησαν από το δικαστήριο να διακόψει για λίγα λεπτά, ωστόσο

συνέχισε να μην αισθάνεται καλά και λιποθύμησε στην καρέκλα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Τζάνειο.

Νωρίτερα, όμως, πρόλαβε να αναφερθεί στα... προξενιά που ο ίδιος κανόνισε για την αγοραπωλησία του πλοίου. Οπως είπε, άρχισε να ασχολείται με τη ναυτιλία επειδή του άρεσε και είχε γνωριμίες. Ετσι, σύστησε στον πρώην ιδιοκτήτη του «Noor One» Παναγιώτη Φάρο (που ενδιαφερόταν να πουλήσει το δεξαμενόπλοιο) τον εφοπλιστή Ευθύμη Γιαννουσάκη, τον οποίο γνώρισε από τα... ντέρμπι στην μπιρίμπα: «Τους έφερα σε επαφή στο γραφείο μου. Ομως, η συμφωνία δεν πήγε καλά. (...) Ταυτόχρονα εκείνη την περίοδο γνώρισα τον Καλαφάτη (μετέπειτα ιδιοκτήτη). Χάλασε ένα "προξενιό" κι έγινε άλλο». Οπως ανέφερε, γνώρισε τον φερόμενο ως «κάπτεν Τζωρτζ» Γιώργο Μπουρδούβαλη Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2013 και τον παρακάλεσε να βοηθήσει τον Παντελή Καλαφάτη με την αγοραπωλησία του πλοίου.

Επίσης, χθες εξετάστηκαν κατ' αντιπαράσταση ο Βασίλης Κουρούβανης με τους συγκατηγορούμενούς του Κωνσταντίνο Καρτσώνη και Σταύρο Λάγιο, που υποστήριξαν ότι τον είδαν στην αποθήκη στο Κορωπί όπου βρέθηκε ποσότητα των ναρκωτικών. Ωστόσο, ο Ιρανός συνοδός του φορτίου Αχματζέντ Μπονιάντ, που κλήθηκε αμέσως μετά, ισχυρίστηκε το αντίθετο.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα