Βιετναμέζα είχε βδέλλα μέσα στον λάρυγγά της για τρεις μήνες δίχως να το πάρει χαμπάρι

ΚΟΣΜΟΣΒιετναμέζα είχε βδέλλα μέσα στον λάρυγγά της για τρεις μήνες δίχως να το πάρει χαμπάριΠαρασκευή, Ιανουάριος 11, 2019 - 20:22

❱❱ Μέσα στον λάρυγγα 63χρονης από το Βιετνάμ ζούσε επί τουλάχιστον τρεις μήνες μια βδέλλα πέντε εκατοστών

Η γυναίκα δεν την είχε αντιληφθεί ώσπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον λάρυγγα, σε νοσοκομείο της βόρειας επαρχίας Χα Γκιάνγκ. Η 63χρονη, που ζει σε ορεινό και απομακρυσμένο χωριό, απευθύνθηκε στους γιατρούς λέγοντας ότι υποφέρει από πονοκεφάλους.

Οι εξετάσεις εντόπισαν όγκο στον λάρυγγα και η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης οι χειρουργοί ανακάλυψαν ότι στον λάρυγγά της ζούσε μια μεγάλη βδέλλα. Κατέγραψαν την αφαίρεσή της σε βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, και όπως φάνηκε η πέντε εκατοστών βδέλλα ήταν ζωντανή όταν την τοποθέτησαν σε ειδικό δοχείο.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι μπήκε στο στόμα της 63χρονης όταν εκείνη έκανε μπάνιο με το νερό πηγής στα βουνά και στη συνέχεια προσκολλήθηκε στον λάρυγγά της, όπου μεγάλωνε ρουφώντας το αίμα της. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, επικαλούμενα πληροφορίες από το νοσοκομείο, ότι η βδέλλα παρέμεινε στον λαιμό της για περίπου τρεις μήνες προτού την ανακαλύψουν οι χειρουργοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα