Καμπάνα δύο ετών για τις τακουνιές στο κεφάλι της συζύγου του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαμπάνα δύο ετών για τις τακουνιές στο κεφάλι της συζύγου τουΠαρασκευή, Ιανουάριος 11, 2019 - 18:37

❱❱ Με καμπάνα απάντησε το δικαστήριο σε έναν 60χρονο Βολιώτη για τις... τακουνιές που έριξε στο κεφάλι της συζύγου του, καταδικάζοντάς τον για...

... τον ξυλοδαρμό της σε φυλάκιση δύο ετών και τριών μηνών χωρίς ελαφρυντικά και χρηματική αποζημίωση 1.000 ευρώ, αλλά με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο βίαιος σύζυγος, που κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου

Βόλου, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματά του τον Νοέμβριο του 2017 χτυπούσε την ανυπεράσπιστη 55χρονη μέσα στο σπίτι τους με το τακούνι του παπουτσιού της στο κεφάλι, ενώ μετά την έσπρωξε και έπεσε πάνω σε τοίχο. Eτσι, τραυματίστηκε στο κεφάλι, στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Δικαιολογίες

Hταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και, όταν η 55χρονη κατήγγειλε όσα βίωνε, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια. Ο 60χρονος προσπάθησε να εμφανιστεί ως θύμα, υποστηρίζοντας ότι εκείνη του επιτέθηκε και χτύπησε στον τοίχο όταν την έσπρωξε για να προστατευτεί! Ομως η σύζυγος τον «έκαψε», καταθέτοντας ότι υπέμενε επί χρόνια ξυλοδαρμούς αλλά σιωπούσε για να τον καλύψει. Ωστόσο, ο εφιάλτης της πήρε τέλος, με τον βάναυσο σύζυγο να πληρώνει για τις πράξεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα