Βίασαν τρανς 2.000 (!) φορές σε αυστραλέζικες φυλακές ανδρών

ΚΟΣΜΟΣΒίασαν τρανς 2.000 (!) φορές σε αυστραλέζικες φυλακές ανδρώνΤρίτη, Απρίλιος 19, 2016 - 17:22

Βίωσε περισσότερους από 2.000 βιασμούς σε μια φυλακή ανδρών, στην οποία εστάλη για να εκτίσει την ποινή της για την κλοπή ενός αυτοκινήτου τη δεκαετία του '90, παρά το γεγονός ότι ήταν πια γυναίκα. Τώρα, αν και έχει περάσει αρκετός χρόνος από εκείνη την εποχή, η Μέρι, τρανσέξουαλ από την Αυστραλία, αδυνατεί να ξεπεράσει το ψυχολογικό τραύμα που βίωνε τόσα χρόνια.

Σε συνέντευξή της στο news.com.au περιγράφει πώς, από την ώρα που μπήκε στον

χώρο υποδοχής της φυλακής Boggo Road στο Κουίνσλαντ και γδύθηκε για τον καθιερωμένο σωματικό έλεγχο, κυκλοφόρησε σαν αστραπή στους υπόλοιπους κρατουμένους ότι δεν επρόκειτο για έναν «φυσιολογικό» τρόφιμο, αλλά για μια γυναίκα - έπειτα από επέμβαση αλλαγής φύλου. Οι δικαστές δεν έλαβαν υπ' όψιν αυτήν την παράμετρο και την έριξαν βορά σε μια ανδρική φυλακή, όπου οι τρόφιμοι παραφύλαγαν από παντού για να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά, με αποτέλεσμα να βιάζεται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Eύκολος στόχος

«Βασικά ξεκινάνε τη συζήτηση λέγοντας ότι θα σου παρέχουν προστασία αν τους ανταμείψεις με σεξ» εξηγεί η Μέρι. «Προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν ή σε απειλούν για να έχουν μαζί σου κάποιο είδος σεξουαλικής επαφής και στη συνέχεια, όταν κάνεις αυτό που σου ζήτησαν, είσαι ένας εύκολος στόχος, καθώς και οι άλλοι θέλουν σεξ μαζί σου, που είναι περισσότερο σαν βιασμός παρά συναινετικό» προσθέτει.

Τις πρώτες νύχτες προσπάθησε να απωθήσει τους φυλακισμένους που την πολιορκούσαν, αλλά ξυλοκοπήθηκε. Αποφάσισε, λοιπόν, για να προστατέψει τον εαυτό της, να τους κάνει σεξουαλικές χάρες. Η κόλαση που ζούσε, όμως, είχε και άλλα βασανιστήρια. Με το που έφτασε στη φυλακή τής έκοψαν τα μαλλιά αγορίστικα. «Εφταναν μέχρι τη μέση της πλάτης μου, ήταν τρομακτικό. Ηταν σαν να μου πήραν την ταυτότητα» εξομολογείται. Επίσης, η διοίκηση της φυλακής αρνούνταν πεισματικά να της δίνει τις ορμόνες που έπαιρνε, οπότε σιγά σιγά άρχισαν να φυτρώνουν οι τρίχες στο πρόσωπό της. Οσα ζούσε την έκαναν να αποπειραθεί τρεις φορές να το σκάσει, γεγονός που το πλήρωσε με περισσότερη κακοποίηση. «Προτιμώ να πεθάνω, παρά να πάω πάλι στη φυλακή» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα