Βίασαν και σκότωσαν Βουλγάρα δημοσιογράφο που «σκάλιζε» σκάνδαλο

ΚΟΣΜΟΣΒίασαν και σκότωσαν Βουλγάρα δημοσιογράφο που «σκάλιζε» σκάνδαλοΔευτέρα, Οκτώβριος 8, 2018 - 19:56

❱❱ Μυστήριο καλύπτει τον βιασμό και την άγρια δολοφονία Βουλγάρας δημοσιογράφου, η οποία ερευνούσε υπόθεση διασπάθισης κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Η 30χρονη Βικτόρια Μαρίνοβα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», βρέθηκε νεκρή το βράδυ του Σαββάτου σε πάρκο της βουλγαρικής πόλης Ρούσε.

Ο θάνατος της Μαρίνοβα, που εργαζόταν ως ρεπόρτερ, τηλεοπτική παραγωγός και παρουσίαζε

τη δική της εκπομπή στο τηλεοπτικό δίκτυο TVN της Βουλγαρίας, σύμφωνα με τον τοπικό εισαγγελέα Γκιόργκι Γκεόργιεφ, προήλθε από βίαια χτυπήματα στο κεφάλι και από πνιγμό.
«Το κινητό τηλέφωνό της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου, τα γυαλιά της και μερικά ρούχα έλειπαν» πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλείται η ενημερωτική ιστοσελίδα Politico, αναφέρουν ότι η Μαρίνοβα έφερε σημάδια βιασμού στο σώμα της. Αν και η αστυνομία υποστήριξε πως δεν έχει στοιχεία που να δείχνουν ότι το έγκλημα συνδέεται με τη δουλειά της, βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι τον τελευταίο καιρό η 30χρονη ερευνούσε υπόθεση διαφθοράς.

Στην τελευταία εκπομπή που εμφανίστηκε παρουσίασε στοιχεία από την έρευνα ομάδας δημοσιογράφων για εταιρίες που εμπλέκονται στη διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, το 30%-40% των χρημάτων που έλαβαν οι εταιρίες πήγε σε «φακελάκια».
Τέλος, τον Σεπτέμβριο είχε πάρει συνέντευξη από δυο δημοσιογράφους που κρατήθηκαν από την αστυνομία επειδή ερευνούσαν την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα