Βέρτης για Όσκαρ

SHOWBIZΑξέχαστη βραδιά για 3.500 θεατές, συνεχίζεται η περιοδεία στις ΗΠΑΒέρτης για ΌσκαρΔευτέρα, Οκτώβριος 7, 2019 - 17:02

❱❱ Μεγαλειώδης συναυλία του τραγουδιστή στο θρυλικό Dolby Theatre του Λος Αντζελες

«Αν είσαι ένα αστέρι» κλέβεις τις εντυπώσεις και στο Dolby Theatre των Όσκαρ! Ο Νίκος Βέρτης άνοιξε την αυλαία της περιοδείας του στη βόρεια Αμερική με μία μεγαλειώδη συναυλία στο κατάμεστο φημισμένο θέατρο του Λος Αντζελες, στο οποίο από το 2001 έως σήμερα διεξάγονται ανελλιπώς οι βραδιές των Οσκαρ!

Το

βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγινε ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που ανέβηκε στη σκηνή του διάσημου θεάτρου, χαρίζοντας μια αξέχαστη βραδιά στους 3.500 θεατές, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς εκεί για να τον ακούσουν.

Αγαπημένες επιτυχίες και άψογες ερμηνείες σε μια βραδιά με ελληνικό άρωμα στο πιο hot spot του Χόλιγουντ.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής ταξίδεψε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού έχοντας στις αποσκευές του και το ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Άλλαξα», σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου.

Η περιοδεία του στις ΗΠΑ και στον Καναδά θα συνεχιστεί με στάσεις στο Τορόντο (11/10), στο Ατλάντικ Σίτι (12/10), στο Μόντρεαλ (18/10) και το Σικάγο (19/10). Στη συνέχεια, ο Νίκος Βέρτης θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και θα αρχίσει τις προετοιμασίες για ακόμη μία σεζόν εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Πέτρου Ράλλη, που αποτελεί το στέκι του πλέον και στο οποίο υποδέχεται το κοινό του τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα