Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Γκαγκάκη! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

13:13 1/4/2020 - Πηγή: Espresso

«Μην τον περιμένεις. Δεν θα γυρίσει πια. Αντίο, μπαμπά μου». Βαρύ το πένθος για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Η επικοινωνιολόγος, η οποία συνεργαζόταν μέχρι πρότινος με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι» στον Σκάι, ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία με τη γάτα του γονιού της πάνω στο κρεβάτι του γράφοντας το συγκινητικό «αντίο» της σ’ εκείνον. Ο πατέρας της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μάλιστα πριν από λίγους μήνες είχε

χρειαστεί να νοσηλευτεί κιόλας.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν το μεγάλο στήριγμα της Κατερίνας, μιας και η μητέρα της έχει πεθάνει και δεν έκρυψε ποτέ ότι του έχει αδυναμία. Μάλιστα, μόλις πέρυσι το καλοκαίρι γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους, και η όμορφη επικοινωνιολόγος έλαμπε δίπλα του. Τον τελευταίο καιρό, όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά την Κατερίνα Γκαγκάκη, ανησυχούσε πολύ για την υγεία του πατέρα της, τον οποίον επισκεπτόταν συχνά και φρόντιζε καθημερινά.

Μιλούσαν από τηλεφώνου πολλές φορές την ημέρα προκειμένου η ίδια να είναι σίγουρη ότι είναι καλά. Η ίδια είχε εκφράσει ανοιχτά πριν από λίγες ημέρες την ανησυχία της για την υγεία του λόγω της έξαρσης του κορονοϊού με μια τρυφερή ανάρτησή της στα social media «Παίρνω τηλέφωνο τον μπαμπά μου. Είναι σχεδόν 83. “Φοβάμαι, του λέω”. “Να μη φοβάσαι, κοριτσάκι μου”, μου λέει, “εδώ είμαι εγώ. Όλα θα πάνε καλά”. Είμαι σχεδόν 48» είχε γράψει.

Πηγή: Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Γκαγκάκη! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της - Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαρύ, Κατερίνα Γκαγκάκη Έφυγε,vary, katerina gkagkaki efyge