Τσολιάς ο Σάκης

19:30 7/3/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤσολιάς ο ΣάκηςΤετάρτη, Μάρτιος 7, 2018 - 19:29

❱❱ Ο δημοφιλής σταρ με φουστανέλα σε τρισδιάστατο πίνακα στην έκθεση «Μελίνα-Ελλάδα» του Τάσου Λιακόπουλου

Ο Σάκης Ρουβάς ενέπνευσε τον εικαστικό -και οδοντίατρο!- Τάσο Λιακόπουλο κι έγινε... έργο τέχνης στην έκθεσή του με τίτλο «Μελίνα-Ελλάδα», που εγκαινιάστηκε προχθές στο Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανίζεται σε τρισδιάστατο πίνακα ντυμένος τσολιάς

ν’ ανεμίζει τη φουστανέλα του, ενώ στο background δεσπόζουν η κλασική κινηματογραφική σκηνή με τη Μέριλιν Μονρόε να ανεμίζει το λευκό φουστάνι της και ο Φρανκ Σινάτρα!

Ντυμένος casual και κρατώντας σφικτά από το χέρι την πάντα κομψή Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης παρευρέθηκε στην έκθεση -η οποία άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Δευτέρας και θα διαρκέσει έως τις 25 Μαρτίου- και πόζαρε μαζί και με τον δημιουργό μπροστά στον φολκλόρ... εαυτό του.

Φανταστικά τοπία

Στα έργα που φτιάχνει με χιούμορ και φαντασία, ο Τάσος Λιακόπουλος ασχολείται με καλλιτέχνες και γενικότερα ανθρώπους που αγαπά και θαυμάζει. Με έναν τρόπο τούς ξαναφέρνει στο φως και τους τοποθετεί σε φανταστικά τοπία, όπου το χιούμορ και η χαρά καταφέρνουν και χωρούν σε ένα κάδρο.

Μια μέρα μετά, ο Σάκης παρευρέθηκε σε ακόμα μία εκδήλωση στην οποία είχε και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Ανακηρύχθηκε Πρεσβευτής της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης.

Σάκης ΡουβάςΤάσος ΛιακόπουλοςΕκθεσηΜελίνα-ΕλλάδατσολιάςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα