Τροφαντή νυφούλα η Τζούλια Αλεξανδράτου!

SHOWBIZΗ εξαφανισμένη Αξια Ανδρεαδάκη μαγνήτισε τα φλας με το αποκαλυπτικό μπούστο τηςΤροφαντή νυφούλα η Τζούλια Αλεξανδράτου!Πέμπτη, Φεβρουάριος 22, 2018 - 14:13

❱❱ Η Αλεξανδράτου (με παραπανίσια κιλά) σε μασκέ πάρτι

Της Αποκριάς τα καμώματα τα βλέπει η... Σαρακοστή και γελάει! Η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Αξια Ανδρεαδάκη «συμμάχησαν» σ' ένα (επικό!) μασκέ πάρτι, το οποίο δόθηκε σε μπαράκι στον Νέο Κόσμο, το περασμένο Σάββατο.

Η Τζούλια, η οποία έχει βάλει μερικά κιλά, με αποτέλεσμα να είναι πλέον πιο πληθωρική, ήταν ντυμένη νύφη. Το νυφικό που φορούσε, βέβαια, έμοιαζε περισσότερο με νυχτικό, αφού επρόκειτο για ένα λευκό (και διάφανο!) νεγκλιζέ με φουρό. Η μεταμφίεσή της ολοκληρώθηκε με μια φούξια μακριά περούκα και με το απαραίτητο νυφικό πέπλο.

Αποκριάτικη εμφάνιση

Η Αξια, από την άλλη μεριά, η οποία είχε εξαφανιστεί για πολύ καιρό από προσώπου... showbiz, έκανε μια «άξια» αποκριάτικη επανεμφάνιση δίπλα στην Τζούλια. Το πρώην μοντέλο... έσκασε μύτη ντυμένο στα μαύρα, με ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μπούστο πασπαλισμένο με ασημόσκονη, ψηλές μπότες και περούκα... Κλεοπάτρας.



Η ίδια πόζαρε όλο χάρη, κρατώντας έναν στύλο πινακίδας έξω από το μπαρ κι έπειτα πέρασε στα ενδότερα, προκειμένου να διασκεδάσει το κοινό αλλά και τον εαυτό της. Ο κόσμος στο μαγαζί ήταν ως επί το πλείστον άντρες και η Τζούλια χόρεψε με κάποιους θαμώνες, οι οποίοι... βγήκαν από τα ρούχα τους στην κυριολεξία! Φυσικά, η εκρηκτική celebrity τραγούδησε κιόλας ως τα ξημερώματα τα γνωστά σουξέ της, με πρώτο και καλύτερο το «Στόχος είναι τα λεφτά».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα