Τροχονόμος στη Λάρισα έκοψε κλήση στη γυναίκα του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤροχονόμος στη Λάρισα έκοψε κλήση στη γυναίκα τουΤετάρτη, Νοέμβριος 4, 2015 - 13:58

Το άρθρο 4 του Συντάγματος, που προβλέπει πως όλοι οι πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, τήρησε και με το παραπάνω (!) ένας τροχονόμος στη Λάρισα, κόβοντας κλήση για παράνομη στάθμευση στη... σύζυγό του!

Ο ευσυνείδητος τροχονόμος, κατά τη διάρκεια περιπολίας με συνάδελφό του στο κέντρο της

πόλης, «μοίραζε» κλήσεις σε όσους οδηγούς είχαν αφήσει τα οχήματά τους σε θέσεις όπου απαγορευόταν το παρκάρισμα.

Μεταξύ αυτών ήταν και το αυτοκίνητο της γυναίκας του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε θέση αναπήρων (χωρίς, βέβαια, να φέρει τη σχετική ένδειξη). Αμέσως, ο τροχονόμος έβγαλε το μπλοκάκι του για να «κόψει» την κλήση, όταν την πρόθεσή του διέκοψε η παρέμβαση του συναδέλφου του. «Μα, καλά, αυτό δεν είναι το αυτοκίνητο της γυναίκας σου;» φέρεται ότι τον ρώτησε, περιμένοντας προφανώς πως δεν θα αποδώσει την κλήση.

Ατάραχος, όμως, ο τροχονόμος τού έγνεψε καταφατικά και συνέχισε να γράφει το πρόστιμο, με τον συνάδελφό του να τον κοιτάζει με απορία. Μόλις ολοκλήρωσε το καθήκον του και τοποθέτησε την κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της συζύγου του, στράφηκε προς τον συνάδελφό του, εξηγώντας γιατί δεν έκανε τα «στραβά μάτια». «Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει», είπε ο αδέκαστος τροχονόμος και προχώρησε προς το επόμενο παράνομα παρκαρισμένο όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα