Χούλιγκαν σε ραντεβού θανάτου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧούλιγκαν σε ραντεβού θανάτουΤετάρτη, Νοέμβριος 4, 2015 - 13:05

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον αποψινό αγώνα Ολυμπιακού - Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά τη σύλληψη 41 πάνοπλων σκληροπυρηνικών οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στα Τέμπη!

Φόβους για προγραμματισμένο «ραντεβού θανάτου» μεταξύ χούλιγκαν, με αφορμή το σημερινό ματς του Ολυμπιακού

με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League, με τη συμμετοχή οπαδών του Ερυθρού Αστέρα και του Παναθηναϊκού γέννησε η σύλληψη 41 πάνοπλων Σέρβων και Βόσνιων σκληροπυρηνικών στα Τέμπη!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας σταμάτησαν χθες τα ξημερώματα για έλεγχο ένα πούλμαν στο οποίο επέβαιναν 41 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, που είναι «αδελφοποιημένοι» με τη Θύρα 7, και διαπίστωσαν ότι κατέβαιναν με ειδική... αποστολή στην Αθήνα, έχοντας μαζί τους όλα τα απαραίτητα «αξεσουάρ» για συμπλοκές! Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 11 πτυσσόμενα κλομπ, φωτοβολίδες, σιδερόβεργες, ξύλα, δοκούς και πέτρες που είχαν πάρει από τον υπαίθριο χώρο ενός εργοταξίου.



Οι 41 χούλιγκαν (35 Σέρβοι και πέντε Βόσνιοι), που συνελήφθησαν για τα αδικήματα της κλοπής και της παραβίασης των νόμων περί όπλων και περί βεγγαλικών, είχαν προορισμό την Αθήνα, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα. Μετά τη διαπίστωση αυτή, η ΕΛ.ΑΣ. έχει τεθεί σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού υπό τον φόβο συμπλοκών.

Λυσσαλέα επίθεση

Την ίδια ώρα, επί της οδού Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, τέσσερις Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που επέβαιναν σε ταξί δέχθηκαν λυσσαλέα επίθεση από 30 αγνώστους -πιθανώς οπαδούς του Ολυμπιακού-, που έσπασαν τα παράθυρα με λοστούς και πέτρες και πέταξαν στο εσωτερικό φωτοβολίδα! Από θαύμα δεν προέκυψε σοβαρός τραυματισμός, ενώ ο έντρομος ταξιτζής κατέθεσε στην Αστυνομία ότι οι Κροάτες βγήκαν από το όχημα και διέφυγαν τρέχοντας.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ακόμη μια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό φιλοξενούνται από οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τη διαρροή αυτή ενισχύουν δημοσιεύματα κροατικών εφημερίδων, στα οποία τονίζεται ότι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού έχουν διαβεβαιώσει τους φίλους της Ντιναμό πως για κάθε οπαδό της που θα φθάσει στην Αθήνα θα... διατεθούν δυο «πράσινοι» οπαδοί!

Από τα ξημερώματα της Τρίτης η Αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες σε ξενοδοχεία όπου διαμένουν ύποπτοι από τη Σερβία και την Κροατία, ενώ έχει σχηματίσει κλοιό γύρω από συνδέσμους οπαδών των «ερυθρολεύκων» και του Παναθηναϊκού. Πάντως, οι περίπου 300 οπαδοί της Ντιναμό, που έφτασαν στην Αθήνα ως... «τουρίστες», δεν έχουν άδεια να μπουν στο γήπεδο, καθώς στο ματς δεν έχει γίνει πρόβλεψη για φιλοξενουμένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χούλιγκαν,chouligkan