Τρίτος στον κόσμο ο Μπατάλας

ΑΘΛΗΤΙΚΑΤρίτος στον κόσμο ο ΜπατάλαςΤρίτη, Δεκέμβριος 8, 2015 - 16:03

Περήφανους όλους τους Ελληνες έκανε ο Κατερινιώτης προπονητής των Ολύμπιων Κατερίνης και της Εθνικής ομάδας πάλης στην άμμο Βασίλης Μπατάλας, ο οποίος, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης βετεράνων, που διεξήχθη στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

«Ηταν μεγάλη μου χαρά που συμμετείχα σε αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο διαφημίζει τη χώρα μας και μας θυμίζει τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους βετεράνους, διότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους αθλητές» τόνισε αρχικά ο Μπατάλας, προσθέτοντας πως «οι νέοι πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό για να αποφύγουν τα άσχημα μονοπάτια, από τα οποία μπορούν να παρασυρθούν. Παροτρύνω τους γονείς να παρακινήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να τα στείλουν στην πάλη, η οποία είναι ένα καθαρά ελληνικό άθλημα. Αφιερώνω το μετάλλιο στην πόλη μου, την Κατερίνη, και σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στους αθλητές της ομάδας μου, τους Ολύμπιους Κατερίνης».

Ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ήταν καθοδηγητής καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, ανέφερε πως «να βλέπεις των συναθλητή σου σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα να παίρνει μετάλλιο και να έχεις την τιμή να κάθεσαι στη γωνία του σου δημιουργεί συναισθήματα πολλά, να θες να κλάψεις, να θες να γελάσεις, όλα μαζί». Ο Παπακωνσταντίνου είναι, όπως και ο Μπατάλας, προπονητής των Ολύμπιων Κατερίνης και της Εθνικής ομάδας πάλης στην άμμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα