Τρίτη 10/6/2014

ΑΣΤΡΑΤρίτη 10/6/2014Τρίτη, Ιούνιος 10, 2014 - 12:13

ΚΡΙΟΣ: Μη δείξετε φόβο μπροστά σε έναν συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας. Ξεκινήστε δυναμικά τη σημερινή μέρα, με θετική σκέψη και χαμόγελο. Η διπλωματία θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα καθημερινά γεγονότα περιορίζοντας παράλληλα την επιθυμία σας για προσωπική προβολή. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας για να

δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια. Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως όταν μιλάτε για ισοτιμία, το εννοείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σπασμωδικές αντιδράσεις εμφανίζονται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση. Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας με κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά. Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται υπό πίεση. Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ό,τι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή. Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις. Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φίλοι δεν θα λείπουν από τη ζωή σας, αλλά πρέπει να μάθετε να είστε εκλεκτικοί και να προτιμάτε τους λίγους και καλούς. Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να μεταβάλλεται και να επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον. Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση.

ΙΧΘΕΥΣ: Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πώς μπορούν να γίνουν και πράξη. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε επιφυλακτική τάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα